O Δήμος Αθηναίων μας καλεί να βγάλουμε selfies με τα νέα απορριμματοφόρα

Gazzetta team
O Δήμος Αθηναίων μας καλεί να βγάλουμε selfies με τα νέα απορριμματοφόρα
Ο Δήμος Αθηναίων καλεί τους πολίτες να... μπουν στα παπούτσια των ανθρώπων που κρατούν καθαρή την πόλη και να πάρουν μία γεύση από τη σκληρή δουλειά τους.

Ο Δήμος θέλει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες και τους καλεί την προσεχή Κυριακή (17/12) να γνωρίσουν από κοντά τα νέα απορριμματοφόρα και τους εργαζομένους:

«Μπείτε στα νέα απορριμματοφόρα του δήμου Αθηναίων. Οι άνθρωποι που κάθε ώρα της ημέρας καθαρίζουν την πόλη, σας ξεναγούν στα υπερσύγχρονα οχήματα, που θα σηκώνουν σε λίγες ημέρες το βάρος της καθαριότητας της Αθήνας. Μικροί και μεγάλοι, καθίστε στη θέση του οδηγού, βγάλτε selfie και συζητήστε με τους υπαλλήλους της καθαριότητας για τη δουλειά τους, τις δυσκολίες και τις πολλές ιδιαιτερότητές της.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, τρία από τα ολοκαίνουργια απορριμματοφόρα που παρέλαβε ο δήμος Αθηναίων θα βρίσκονται στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. πλατεία Κοτζιά) απέναντι από το Δημαρχείο της πρωτεύουσας, περιμένοντας την πρώτη γνωριμία με τους κατοίκους της».