Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους τα βάζει με μαθητές επειδή ψώνισαν στην Αθήνα!

Gazzetta team
Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους τα βάζει με μαθητές επειδή ψώνισαν στην Αθήνα!
«Το shopping είναι το βασικότερο ζητούμενο μιας “εκπαιδευτικής” εκδρομής των εκπαιδευτικών μας μονάδων», αναφέρει στην... απίστευτη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους κατά του 2ου Λυκείου της πόλης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος ειρωνεύεται τους μαθητές και τους καθηγητές του 2ου Λυκείου, οι οποίοι επισκέφθηκαν πριν από λίγες ημέρες την Αθήνα, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής και μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, ενίσχυσαν την αγορά της Αθήνας ψωνίζοντας από τα καταστήματα της Ερμού!

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Άργους:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το 2ο Λύκειο Άργους , τον Λυκειάρχη και τους συνοδούς καθηγητές, για την συνεπή στήριξη της εμπορικής αγοράς της ΕΡΜΟΥ στην ΑΘΗΝΑ για άλλη μια χρονιά.

Η αποβίβαση σχεδόν όλων των μαθητών με τα χέρια γεμάτα ψώνια είναι αψευδής μάρτυρας της επιτυχίας του σκοπού της ‘εκπαιδευτικής’ εκδρομής.

Άλλωστε είναι ολοφάνερο ότι το shopping είναι το βασικότερο ζητούμενο μιας ‘εκπαιδευτικής’ εκδρομής των εκπαιδευτικών μας μονάδων.

Ευχόμαστε του χρόνου ακόμη καλύτερα ψώνια στην ΕΡΜΟΥ και σε άλλους ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ προορισμούς της Αθήνας στην καθιερωμένη πια ''ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ'' εκδρομή.

Ο Εμπορικός κόσμος του Άργους πάντα στην διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας για να στηρίξει οικονομικά λαχειοφόρους αγορές, ημερολόγια ή προσφέροντας δώρα για χορούς με σκοπό να πηγαίνουν εκπαιδευτικές εκδρομές σε εμπορικούς προορισμούς στην Αθήνα.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ».

Πηγή: reader.gr