Ένταση στο Ειρηνοδικείο μεταξύ αστυνομικών και Ζωής Κωνσταντοπούλου (pics & vid)

Gazzetta team
Ένταση στο Ειρηνοδικείο μεταξύ αστυνομικών και Ζωής Κωνσταντοπούλου (pics & vid)
Ένταση για μία ακόμη φορά έξω από το Ειρηνοδικείο Αθήνας, καθώς ο αστυνομικός φραγμός απαγόρευε την πρόσβαση στα μέλη των συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Η συνηθισμένη εικόνα επικρατούσε και σήμερα έξω από το Ειρηνοδικείο Αθήνας επί της οδού Λουκάρεως, παρά το γεγονός ότι οι προγραμματισμένοι για σήμερα πλειστηριαμοί είχαν πάρει αναβολή, λόγω απόφασης των συμβολαιογράφων.

Μέλη των συλλογικοτήτων -μεταξύ των οποίων κι η Ζωή Κωνσταντοπούλου- που αντιτίθενται στη διεξαγωγή τους, έφτασαν για ακόμη μία μέρα έξω από το κτίριο για να διαμαρτυρηθούν, εκεί όμως τους περίμενε ο αστυνομικός φραγμός.

Προς στιγμήν, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των δύο πλευρών, με την πρώην πρόεδρο της Βουλής, να παρεμβαίνει ζητώντας σε έντονο ύφος από τους αστυνομικούς να απομακρυνθούν, ενώ όταν δεν πήρε απάντηση, άρχισε επίμονα να ζητά τα στοιχεία του επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης.

Τελικά, η ένταση εκτονώθηκε χωρίς να σημειωθούν επεισόδια, ενώ η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας παρέμεινε άπραγη πίσω από τον αστυνομικό φραγμό.