Ανείπωτη τραγωδία: Πατέρας αυτοκτόνησε και κάηκε μαζί με τα παιδιά του (pics)

Gazzetta team
Ανείπωτη τραγωδία: Πατέρας αυτοκτόνησε και κάηκε μαζί με τα παιδιά του (pics)
Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που έγινε στη Νέα Σμύρνη, με έναν πατέρα να αυτοκτονεί και να παίρνει μαζί τα δύο του παιδιά, 8 και 10 ετών.

Απίστευτη τραγωδία στη Νέα Σμύρνη, με θύματα δύο μικρά παιδιά 8 και 10 ετών...

Ο πατέρας τους, ένας 53χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν
απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας αποφάσισε να αυτοκτονήσει και τα ξημερώματα του Σαββάτου έβαλε φωτιά στο σπίτι του, στην οδό Κοραή.

Οι πρώτες πληροφορίες, ανέφεραν οτι έγραψε στον τοίχο με μαρκαδόρο «Σας βαρέθηκα όλους» και τύλιξε το σπίτι στις φλόγες, από τις οποίες δεν κατάφεραν να ξεφύγουν τα δύο παιδιά, τα οποία προφανώς εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, στο διαμέρισμα βρέθηκε ένα σημείωμα, που φέρεται να έγραψε ο άνδρας, στο οποίο σημειώνεται, μεταξύ άλλων, «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως τη φωτιά και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία.

Ειδικότερα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους και ο άνδρας στο «Γ.Γεννηματάς», όπου και διαπιστώθηκαν ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 53χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.