Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία της 63χρονης στη Σπάρτη

Gazzetta team
Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία της 63χρονης στη Σπάρτη
Οι δύο δράστες χτύπησαν μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα για να ληστέψουν το σπίτι τους.

Στο εισαγγελέα και στον ανακριτή Σπάρτης θα οδηγηθούν ένας 25χρονος υπήκοος Μολδαβίας και ένας 27χρονος υπήκοος Μαρόκο, οι οποίοι κατηγορούνται για τον θάνατο μίας 63χρονης, που σημειώθηκε πριν από δύο ημέρες στην κοινότητα Λεήμονας της Λακωνίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι δύο άνδρες μπήκαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο σπίτι της 64χρονης, με σκοπό να κλέψουν. Όμως η 64χρονη τους αντελήφθη και τότε οι δύο αλλοδαποί επιτέθηκαν στην γυναίκα και την κτύπησαν, με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν θανάσιμα. Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ευρώτα, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από την Ασφάλεια Σπάρτης, αλλά και την αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν τον 25χρονο και τον 27χρονο, σε τοπική κοινότητα του δήμου Ευρώτα Λακωνίας και τους συνέλαβαν.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν σύμφωνα με την Αστυνομία, αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση, όπως μία σπασμένη λαβή μαχαιριού, ένα κομμάτι ξύλου μήκους 77 εκατοστών κ.α., τα οποία εστάλησαν στη διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ