Aμβρόσιος: «Για τις πλημμύρες φταίει ο Τσίπρας επειδή είναι άθεος»

Gazzetta team
Aμβρόσιος: «Για τις πλημμύρες φταίει ο Τσίπρας επειδή είναι άθεος»
Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων αναλύει σε κείμενο του τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική υποστηρίζοντας πως φταίει ο Αλέξης Τσίπρας επειδή είναι άθεος!

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος έγραψε πως ζούμε σε ένα «άθεο κράτος», «με τους δεδηλωμένους ως προς την αθεΐα τους Πρωθυπουργό και πολλούς Υπουργούς» και αποδίδει την ανείπωτη καταστροφή στη Μάνδρα στην οργή του Θεού «για την αποστασία του δημιουργήματός Του, δηλ. του ανθρώπου».

Η ανάλυση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη που μεταξύ άλλων του χρέωσε και την… χρεοκοπία της χώρας.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook:

«Για τις πλημμύρες και τους θανάτους δεν φταίνε τα μπαζωμένα ρέματα,δεν φταίνε οι πολεοδομίες ,το πελατειακό κράτος 70 χρόνων, ΑΛΛΑ η οργή του θεού για τα "δαιμόνια που κατοικούσαν στους βάλτους"και τωρα κατέλαβαν τις πόλεις μετα που που ήρθε στην κυβερνηςη ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσιπρας!!!!!

.....Μερικοί τέτοιοι ιεράρχες σαφώς και εχουν ευθύνη για τη χρεωκοπία αυτής της χώρας .

Το 2002 στις πλημμύρες του Κηφισού,το 1961 με τους 40 νεκρούς στο Μπουρνάζι ,το 1994 με τον ποδονιφτη και τους 15 νεκρούς στη νέα Ιωνία ,τοτε που ηταν τα δαιμόνια και ποιος θεοσεβούμενος ηταν στην κυβερνηση;;;;;;;».

Πηγή: reader.gr