Κινδύνεψε κι ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη από τις πλημμύρες

Gazzetta team
Κινδύνεψε κι ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη από τις πλημμύρες
Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε ο πατέρας του γνωστού τραγουδιστή προχθές στη Μάνδρα, καθώς σώθηκε την τελευταία στιγμή από τους ορμητικούς χειμάρρους με την κομβική παρέμβαση ενός 24χρονου.

Δύσκολες ώρες πέρασε κατά την προχθεσινή θεομηνία, ο πατέρας του τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη, Μανώλης, καθώς βρέθηκε εγκλωβισμένος μέσα στο όχημά του στην πρώην εθνική οδό Μάνδρας- Θηβών, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Ο Μανώλης Μαζωνάκης μαζί με έναν ακόμη άντρα, καθώς και τα 3 σκυλιά τους, πήγαιναν για κυνήγι στην περιοχή, όταν εγκλωβίστηκαν κατά τη διάρκεια της δυνατής νεροποντής, αδυνατώντας να βγουν από το όχημά τους που είχε σφηνωθεί ανάμεσα σε δύο νταλίκες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ένας 24χρονος που βρισκόταν στην οροφή παρακείμενου οχήματος, κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη σωτηρία των δύο αντρών, καθώς τα ορμητικά νερά απειλούσαν να παρασύρουν το όχημα.

Ευτυχώς, η περιπέτεια των δύο αντρών είχε αίσιο τέλος, καθώς ο 24χρονος κατάφερε να προσεγγίσει το τζιπ και να απομακρύνει τόσο τους δύο άντρες όσο και 3 σκυλιά τους.