Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 59χρονου για ασέλγεια και παιδική πορνογραφία

Gazzetta team
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 59χρονου για ασέλγεια και παιδική πορνογραφία
Συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένας 59χρονος, ο οποίος ασελγούσε κατ' εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης συγγενή του, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του κι υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, που είχαν στην κατοχή τους σχετική καταγγελία, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 59χρονου άντρα ελληνικής καταγωγής, ο οποίος ασελγούσε σε βάρος εμός ανήλικου κοριτσιού από τον οικογενειακό του περίγυρο.

Οι αστυνομικοί, μετά από έρευνα που διεξήγαγαν στην οικία αλλά και στο χώρο εργασίας του 59χρονου, βρήκαν κα κατέσχεσαν διάφορα μέσα καταγραφής των ανατριχιαστικών του πράξεων, ενώ διαπίστωσαν ότι ο συλληφθέντας είχε στην κατοχή του επιπλέον υλικό παιδικής πορνογραφίας με θύμα της άτυχη ανήλικη.

Ο άντρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών, ενώ αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για βιασμό κι αποπλάνηση ανηλίκου, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κατ' εξεακολούθηση αλλά και για απέιθεια, καθώς αρνήθηκε την έρευνα στους αστυνομικούς.