Πνιγμός η αιτία θανάτου του πτώματος που εντοπίστηκε αλυσοδεμένο

Gazzetta team
Πνιγμός η αιτία θανάτου του πτώματος που εντοπίστηκε αλυσοδεμένο
Η νεκροψία του άτυχου άνδρα που εντοπίστηκε στη Χαλκιδική δεν έδειξε πως είχε υποστεί κακώσεις και πως ο θάνατός του πιθανότητα προήλθε από πνιγμό.

Ο πνιγμός είναι η πιθανή αιτία θανάτου του άνδρα που βρέθηκε αλυσοδεμένος σε θαλάσσια περιοχή της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής. Η νεκροψία-νεκροτομή δεν έδειξε θανατηφόρες κακώσεις στο άψυχο κορμί του άνδρα, και ως αιτία θανάτου αναφέρεται ο πνιγμός.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Καλύβα, η οποία διηνήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, ενώ ο θάνατος φαίνεται να επήλθε πριν από τέσσερις με πέντε μέρες.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ταυτοποίηση του πτώματος. Ο άντρας αγνώστων λοιπών στοιχείων είχε ηλικία περίπου 55 ετών, ύψους περίπου 1,75 μ., κανονικής σωματικής διάπλασης με γκρίζα μαλλιά. Φορούσε παντελόνι τζιν χρώματος μπλε σκούρο και πουκάμισο χρώματος μπλε.

Δεμένος με αλυσίδες στο κεφάλι και στη μέση ήταν ο άτυχος άνδρας που εντοπίστηκε από περαστικό, στην Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, ενώ όπως φαίνεται και από την εικόνα - ντοκουμέντο, που «έπαιξε» στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, υπήρχαν και βαρίδια στο σώμα, προκειμένου να μείνει στο βυθό.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα ανέφερε χθες το Λιμενικό Σώμα, η σορός του άντρα που εντοπίστηκε στο κανάλι της Νέας Ποτίδας στη Χαλκιδική έφερε χτύπημα στο κεφάλι.

Πηγή: reader.gr