Συμβολική κατάληψη του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας (vid)

Gazzetta team
Συμβολική κατάληψη του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας (vid)
Κατάληψη πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ, από τις 6.30 το πρωί, στο υπουργείο Εργασίας, με αφορμή την επικείμενη τρίτη αξιολόγηση, η οποία, όπως υποστηρίζει, θα φέρει νέα βαριά μέτρα στις πλάτες του λαού.

Ήδη, προς το υπουργείο Εργασίας κατευθύνονται μέλη κι από άλλα σωματεία του ΠΑΜΕ, ενώ για τις 12:00 προγραμματίζεται να δοθεί συνέντευξη Τύπου μέσα στο υπουργείο Εργασίας, στο γραφείο της υπουργού Έφη Αχτσιόγλου.

Οι συγκεντρωμένοι του ΠΑΜΕ δεν επιτρέπουν στους εργαζόμενους του Υπουργείου να εισέλθουν στο κτίριο, ενώ έχουν αναρτήσει μεγάλο πανό, με το οποίο προαναγγέλλεται το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 9 Νοεμβρίου.

Στην ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ τονίζει: «Tην ίδια στιγμή που η κυβέρνηση με επικοινωνιακές φιέστες προσπαθεί να κρύψει τα νέα μέτρα που θα φέρει άμεσα τις επόμενες μέρες και περιλαμβάνονται στο «πακέτο» της «δίκαιης ανάπτυξης», της 3ης "αξιολόγησης" αλλά και του κρατικού προϋπολογισμού για το 2018, το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων, της νεολαίας, των συνταξιούχων, των λαϊκών στρωμάτων να αντιτάξουν τις ανάγκες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και του λαού, να συμβάλουν στην άνοδο των αγώνων για την αντεπίθεση. Όλες και όλοι στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 9 Νοέμβρη σε όλες τις πόλεις της χώρας. Στην Αθήνα, στις 6.30 μ.μ. στο Σύνταγμα!»


Πηγή: reader.gr