Με εντολή από τον Κορυδαλλό η δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Gazzetta team
Με εντολή από τον Κορυδαλλό η δολοφονία Ζαφειρόπουλου
Σε ανακοινώσεις για το θέμα της δολοφονίας του 52χρονου δικηγόρου ,Μιχάλη Ζαφειρόπουλου προχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 1η Νοεμβρίου, οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν οι τρεις ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας βρίσκονται στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Στα χέρια των Αρχών ειναι ο ένας από τους δύο δράστές της δολοφονίας. Πρόκειται για έναν 32χρονο Αλβανό που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά, ενώ ο συνεργός του έχει ήδη διαφύγει στην Αλβανία.

Ο 32χρονος Αλβανός είχε αποδράσει από τις Φυλακές Κασσάνδρας, κάνοντας κατάχρηση της άδειας που είχε λάβει από το σωφρονιστικό κατάστημα.

Ειδικότερα, είχε λάβει άδεια από τις φυλακές Κασσάνδρας τον Σεπτέμβριο, είχε «επιστρατευτεί» από την αλβανική μαφία να πάει να απειλήσει και να εκβιάσει τον Ζαφειρόπουλο.

Ο 32χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και να είπε ότι ήθελε να εκφοβίσει τον Ζαφειρόπουλο και όχι να τον σκοτώσει και ότι έγινε λάθος.

Ο Αλβανός πήγε σε τσιγγάνικο καταυλισμό βόρεια της Πάτρας για να κρυφτεί και να βρει τρόπο να διαφύγει στην Αλβανία. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, κατάφεραν να φτάσουν τα ίχνη τους από τα τηλέφωνα και τις συνομιλίες.

Πηγή: reader.gr