Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Σε κρατούμενους των φυλακών στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Gazzetta team
Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Σε κρατούμενους των φυλακών στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας
«Εντός των τειχών» αναζητάει η αστυνομία τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του δικηγόρου, την ίδια στιγμή που οι 3 προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δε διαπιστώθηκε η εμπλοκή τους στην εκτέλεση.

Τρία άτομα, τα οποία είναι ήδη στη φυλακή, έχουν μεταφερθεί, σύμφωνα με πληροφορίες στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις φυλακισμένοι είναι ύποπτοι για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του 52χρονου δικηγόρου, στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛΑΣ μετά από «έφοδο» που έκανε τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Οκτωβρίου, σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα βρήκε όπλα, τα οποία εξετάζονται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Στο πλαίσιο των ερευνών, έχουν γίνει και τρεις προσαγωγές, ενός Έλληνα και δύο Αλβανών. Συνολικά, για την υπόθεση έχουν εξεταστεί περισσότερα από 10 άτομα.

Σε δημοσίευμά της, η «Εφημερίδα των Συντακτών» αναφέρει οτι οι δράστες δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν τον 52χρονο δικηγόρο, αλλά μόνο να το εκφοβίσουν.

Με βάση τις πληροφορίες που επικαλείται η Εφ. Συν. ο «κοντός» δράστης απευθυνόμενος στον «ψηλό» συνεργό του, του είπε: «Πυροβόλησέ τον στα πόδια, να πάρει το μήνυμα».

Πηγή: reader.gr