Μυτιλήνη: Η ΕΛΑΣ μίλησε για τον αρχιφύλακα που κατηγορείται για εμπορία ηρωίνης

Gazzetta team
Μυτιλήνη: Η ΕΛΑΣ μίλησε για τον αρχιφύλακα που κατηγορείται για εμπορία ηρωίνης
Επίσημα ανακοίνωσε αργά σήμερα το απόγευμα η Ελληνική Αστυνομία τη σύλληψη στελέχους της κατηγορούμενου για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνελήφθη από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου και σχηματίστηκε, σε συνεργασία με τη διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 51χρονου αρχιφύλακα, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Χίου και 33χρονου ιδιώτη, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., τις πρωινές ώρες χθες Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου ο 33χρονος να παραλαμβάνει δέμα από τον 51χρονο αρχιφύλακα, το οποίο περιείχε 53,7 γραμμάρια ηρωίνης. Στη συνέχεια ενημερώθηκε η διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και ανέλαβε το προανακριτικό έργο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν σήμερα στην αρμόδια εισαγγελική αρχή και παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή. Ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την επόμενη Τρίτη.

Με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος του.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ