Δολοφονία εφοριακού: Στο στενό φιλικό περιβάλλον στρέφεται η ΕΛ.ΑΣ.

Gazzetta team
Δολοφονία εφοριακού: Στο στενό φιλικό περιβάλλον στρέφεται η ΕΛ.ΑΣ.
Στο φιλικό περιβάλλον της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε με αγριότητα το απόγευμα της Τετάρτης στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, στρέφονται πλέον οι έρευνες της αστυνομίας, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Νωρίτερα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι δεν προκύπτουν, τουλάχιστον έως τώρα, ενδείξεις ότι η δολοφονία οφείλεται στην επαγγελματική ιδιότητά της και στις υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη, η οποία εργαζόταν στο Τμήμα Ελέγχων της Α' ΔΟΥ Πειραιά.

Σύμφωνα ην ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε ο κ. Σωτήρης Μπουζιάνας προέκυψε ότι η εφοριακός δέχτηκε 14 μαχαιριές σε θώρακα και πλάτη, πνεύμονα και καρδιά ενώ έφερε τραύμα στο δεξί μάγουλο από μαχαίρι και γροθιά στο δεξί μάτι. Επίσης εντοπίστηκε και αμυντικό τραύμα από μαχαίρι στη δεξιά της παλάμη, που σημαίνει ότι προσπάθησε να προφυλαχθεί από το μένος του δράστη.

«Οι πρώτες ενδείξεις από τον τρόπο που δολοφονήθηκε η γυναίκα οδηγούν προς την κατεύθυνση των προσωπικών κινήτρων. Δεν θα πρέπει, όμως, να αποκλειστεί, αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον, και κάποια άλλη εκδοχή, ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για σχέση της δολοφονίας με την επαγγελματική της ιδιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πριν από λίγο, αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται, ότι η 32χρονη είχε πάει στο Β' Νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο φιλικού προσώπου της, που σκοτώθηκε πριν από μερικούς μήνες, και δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση από τον άγνωστο δράστη. Μάλιστα, μετά τις πρώτες μαχαιριές, η άτυχη γυναίκα μπόρεσε να συρθεί για μερικά μέτρα και ξεψύχησε πάνω σε έναν τάφο, όπου την είδε ένας ιερέας του κοιμητηρίου.

Πηγή: reader.gr