Η ΕΛΑΣ δεν βλέπει σύνδεση της δολοφονίας στα Πατήσια με το ΣΔΟΕ

Gazzetta team
Η ΕΛΑΣ δεν βλέπει σύνδεση της δολοφονίας στα Πατήσια με το ΣΔΟΕ
Δεν υπάρχει καμία ένδειξη που να αποδεικνύει πως η δολοφονία της εφοριακού συνδέεται με τις υποθέσεις του ΣΔΟΕ, αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

«Έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ», αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν οι ίδιες αστυνομικές πηγές.

Πιτσιλής: Είμαστε συγκλονισμένοι από το θάνατο της υπαλλήλου μας

Ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Πιτσιλής δήλωσε συγκλονισμένος και πως είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών και κάθε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση της δολοφονίας της εφοριακού.

Ο κ. Πιτσιλής δήλωσε αναλυτικά:

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τη βάναυση δολοφονία της υπαλλήλου μας Θεοδώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Επικοινώνησα εχθές το βράδυ, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα το τραγικό περιστατικό, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και του ανέφερα ότι οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία, που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος.

Βαθύτατα συλλυπητήρια, εκ μέρους όλου του προσωπικού της Α.Α.Δ.Ε., στην οικογένεια και τους οικείους της αδικοχαμένης συναδέλφου μας».

Που εστιάζουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Η 32χρονη δέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης έξι μαχαιριές μέσα στο Β’ Νεκροταφείο, δίπλα από τάφο φιλικού προσώπου που είχε πάει να φροντίσει. Η γυναίκα σύρθηκε στο έδαφος ζητώντας βοήθεια για περίπου 15 μέτρα, ωστόσο ο δράστης την ακολούθησε και την μαχαίρωσε εκ νέου, δίνοντάς της τη «χαριστική βολή».

Η αστυνομία προς το παρόν αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, με δύο όμως βασικά σενάρια να απασχολούν τους αξιωματικούς που αναζητούν την λύση του πρωτοφανούς εγκλήματος: Αν πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ίσως από κάποιον τοξικομανή, ή να έχουμε να κάνουμε με έναν «μανιακό δολοφόνο», που μόλις ξεκίνησε το «έργο» του.

Το στοιχείο που οδηγεί προς τα εκεί την αστυνομία είναι το γεγονός πως η άτυχη 32χρονη εργαζόταν ως ελεγκτής σε μεγάλη ΔΟΥ της Αττικής. Είχε πάει στο νεκροταφείο, προκειμένου να ανάψει το καντήλι στο μνήμα φιλικού της προσώπου.

Γι' αυτό τον λόγο ερευνάται αν η 32χρονη είχε πάνω της προσωπικά αντικείμενα τα οποία ενδεχομένως πήρε ο ληστής. Επίσης το μαχαίρι του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί.

Τα μοιραία τραύματα για την 32χρονη ήταν στον θώρακα ενώ είχε δεχτεί μαχαιριές στο πρόσωπο. Το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου αναμένεται την Πέμπτη.


Πηγή: reader.gr