Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

Gazzetta team
Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό
Εργασίες συντήρησης θα φέρουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο Τετάρτη, 18 και στις 25 Οκτωβρίου, στην Ιόνια Οδό και ειδικότερα στο τμήμα μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων στη θέση Αβγό και της Εγνατίας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, των σηράγγων Αμπελιάς.

Ειδικότερα, από τις 08:00 αύριο το πρωί έως τις 08:00 το πρωί της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου και από τις 08:00 το πρωί της Τετάρτης, 25 έως τις 08:00 το πρωί της Πέμπτης, 26 Οκτωβρίου, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο εν λόγω τμήμα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό των εισόδων στο Αβγό προς Ιωάννινα και στον ανισόπεδο κόμβο της Εγνατίας προς Αντίρριο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νέας Οδού, το διάστημα των ρυθμίσεων, όσοι οδηγοί κινούνται επί της Ιόνιας Οδού, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Αβγό και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τον προορισμό της επιλογής τους, μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού.

Επίσης, όσοι οδηγοί κινούνται επί της Εγνατίας Οδού και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο Ιωαννίνων και κινούμενοι με κατεύθυνση προς Άρτα, θα εισέρχονται στο Αβγό.

Τέλος, όσοι οδηγοί αναχωρούν από την πόλη των Ιωαννίνων και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα προσεγγίζουν τον κόμβο του Αβγού μέσω της παλιάς Εθνικής Οδού, με κατεύθυνση προς Άρτα.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Πηγή: reader.gr