Slogun:Κι αυτοί οι Τούρκοι όλα μας τα έχουν πάρει. Μέχρι και ξύλο στον αγωνιστικό χώρο παίζουν!

FOLLOW US

Slogun:Κι αυτοί οι Τούρκοι όλα μας τα έχουν πάρει. Μέχρι και ξύλο στον αγωνιστικό χώρο παίζουν!
BWIN stripe gif

Η μάνα στο Μαρκόπουλο προσπάθησε να ρίξει την κόρη της από την ταράτσα

Gazzetta team
Η μάνα στο Μαρκόπουλο προσπάθησε να ρίξει την κόρη της από την ταράτσα
Κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε ο πατέρας της 17χρονης που δολοφονήθηκε από την μάνα της στο Μαρκόπουλο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, την ώρα που κατέβηκε στο λεβητοστάσιο για να θέσει σε λειτουργία το μηχανισμό της πισίνας για να την καθαρίσει, η σύζυγος του βρήκε την ευκαιρία να τον κλειδώσει στο υπόγειο. Ο άνδρας δεν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο και καλούσε σε βοήθεια την κόρη και τους γείτονες του. Ο ίδιος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως άκουγε τις φωνές της κόρης του. Τελικά, κατάφερε να βγει από το υπόγειο και τρέχοντας μπήκε στο σπίτι.

Αρχικά αντίκρισε κηλίδες αίματος στο ισόγειο και κατευθύνθηκε στον πρώτο όροφο αλλά δεν έβλεπε πουθενά την κόρη και τη σύζυγό του. Στη συνέχεια βγήκε εκτός σπιτιού και ζήτησε βοήθεια από ένα γείτονα. Επιστρέφοντας εντόπισε την κόρη και τη γυναίκα του πίσω από τη γκαραζόπορτα χωρίς σφυγμό.

Ο 53χρονος ανέφερε στην κατάθεση του δύο διαφορετικά περιστατικά: «Η κόρη μου, μου είχε εκμυστηρευτεί ότι την προηγούμενη μέρα με κάποιο τέχνασμα της ζήτησε να ανέβει στην ταράτσα. Εκεί την έπιασε από τα πόδια και όπως μου είπε η κόρη μου, της φάνηκε ότι προσπάθησε να τη ρίξει στο κενό. Επίσης, δύο φορές στο παρελθόν την είχα δει με ένα άγνωστο υγρό στα χέρια αλλά το άδειασε, μόλις κατάλαβε ότι την έβλεπα».

Το μεσημέρι η κηδεία της 17χρονης

Στο νεκροταφείο του Μαρκόπουλου στις 15:00 θα γραφτεί η τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε το Σάββατο.

«Τις άκουσα»

Σύμφωνα με το Star υπήρξε ένας ακόμη αυτόπτης μάρτυρας πέρα από τον πατέρα. Ο μάρτυρας, ο οποίος δεν αποκάλυψε τα στοιχεία του, ανέφερε: «Και τη μικρή άκουσα και τη μητέρα άκουσα ένα “μαμά, μαμά, μαμααααά” παρατεταμένο. Τελικά μετά άκουσα έναν γδούπο σαν να πέφτει κάτι. Εγώ θεώρησα ότι έπεσε κάτι από την ταράτσα τους. Την μητέρα την άκουσα μόνο να βογκάει να αγκομαχάει. Ήταν η στιγμή που ξεψυχούσε. Άκουσα να χτυπάει κάποιος κάτι την ώρα που σφάδαζε η μάνα σαν τοίχος. Εξεπλάγην όταν βγήκα έξω και είδα τι είχε γίνει, έπεσα από τα σύννεφα».

«Μάνα και κόρη ήταν αυτοκόλλητες»

Την μεγάλη αδυναμία που είχε στην κόρη της, η μητέρα, αποκάλυψε και ένας γείτονας της οικογένειας που μίλησε στο Epsilon. «Την ήξερα την γυναίκα. Μιλούσαμε σχεδόν κάθε μέρα. Την έβλεπα εγώ, περνούσε από το σπίτι μου. Είμαστε στο ίδιο δρόμο. Ούτε κατάλαβα κάτι ούτε μου είπε κάτι. Μάνα και κόρη ήταν μαζί, αυτοκόλλητες. Αυτοκόλλητες. Οι σχέσεις ήταν κάτι παραπάνω από φυσιολογικές. Την υπεραγαπούσε».

Η μητέρα έπασχε από μανία καταδίωξης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1, η 51χρονη Ασπασία, πρώην αεροσυνοδός, έπασχε από μανία καταδίωξης. Υπεραγαπούσε την κόρη της και ανησυχούσε για το μέλλον της. «Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε». Αυτά ήταν μερικά από τα τραγικά λόγια που έχει πει η μητέρα της ανήλικης στον 53χρονο σύζυγό της, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.


Πηγή: reader.gr