Αντιδράσεις Τσίπρα- Μητσοτάκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου (pic)

Gazzetta team
Αντιδράσεις Τσίπρα- Μητσοτάκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου (pic)
Άμεση ήταν η παρέμβαση του πρωθυπουργού που ζήτησε γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του δικηγόρου.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν.Τόσκα για τη δολοφονία του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, στο γραφείο του, στο κέντρο της Αθήνας και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΝΔ: Αναβολή στην παρουσίαση του επικοινωνιακού επιτελείου

Τη θλίψη τους εκφράζουν στη ΝΔ για το χαμό του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο πατέρας του οποίου, Νώντας Ζαφειρόπουλος, υπήρξε επί σειρά ετών βουλευτής και στέλεχος του κόμματος.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευση Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αναβάλει την παρουσίαση του επικοινωνιακού επιτελείου του, που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή στο βιβλιοπωλείο Free thinking zone στο Κολωνάκι. «Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου. Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. και πολύ καλός φίλος αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ με ανάρτησή του στο twitter.

Πηγή: reader.gr