Η διαφήμιση των Jumbo που προκάλεσε ομοφοβική έκρηξη (pics & vid)

Gazzetta team
Η διαφήμιση των Jumbo που προκάλεσε ομοφοβική έκρηξη (pics & vid)
Η πρώτη ελληνική διαφήμιση με gay ζευγάρι αποτέλεσε το έναυσμα, προκειμένου να λάβει χώρα ένα ρατσιστικό παραλήρημα στα social media των Jumbo.

Οι διαφημίσεις των Jumbo, ανέκαθεν προκαλούσαν, καθώς αυτός ήταν ο στόχος τους... Να έχουν σκηνές ή ατάκες που θα έμεναν στην τηλεθεατή ή στον ακροατή. Αυτή ήταν φιλοσοφία τους και δεν άλλαξε ούτε στο νέο promo με τίτλο «Η Δημοκρατία της Χαράς», η οποία κυκλοφορεί σε διάφορες εκδόσεις τις τελευταίες ημέρες.

Ο πλούσιος με τον φτωχό, ο Έλληνας με τον μετανάστη, ο έντεχνος με τον λαϊκό... Όλοι έχουν ως κοινό παρανομαστή οτι, παρά τα χαρακτηριστικά τους, προτιμούν τα συγκεκριμένα μαγαζιά.

Από χθες όμως κυκλοφόρησε και το νέο επεισόδιο που δείχνει ένα ετερόφυλο και ένα ομόφυλο ζευγάρι, το οποίο αποτέλεσε το πρώτο ελληνικό διαφημιστικό σποτάκι με gay ζευγάρι.

Δείτε το χαρακτηριστικό video...


Φαίνεται όμως, πως παρά το γεγονός οτι οδεύουμε προς το φινάλε του 2017 και ο γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων γίνεται και με την... βούλα του νόμου στην χώρα μας, κάποιοι εξακολουθούν να το βλέπουν ως ταμπού.

Ως κάτι που θα πρέπει να είναι φυλαγμένο ως επτασφράγιστο μυστικό και όσοι νιώθουν έλξη για έναν άνθρωπο του ίδιου φύλου θα πρέπει να το κρύβουν, να ντρέπονται για αυτό. Μάλιστα, προκειμένου να ενισχύσουν την θέση τους αυτή, βάζουν στο... παιχνίδι τα παιδιά, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα οτι απευθύνεται σε αυτά και οτι δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει τέτοιες εικόνες.

Λες και το να είναι ομοφυλόφιλος κάποιος είναι κάτι σαν τον παιδεραστή, τον δολοφόνο ή τον έμπορο ναρκωτικών...