Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος... την πλήρωσε για όσους την έπεσαν χυδαία στην Τραϊάνα Ανανία (pics)

Gazzetta team
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος... την πλήρωσε για όσους την έπεσαν χυδαία στην Τραϊάνα Ανανία (pics)
H Τραϊάνα Ανανία έβγαλε στη... σέντρα τον Κυριάκο Παπαδόπουλο μόνο που έχασε όποιο δίκιο είχε και τελικά έκανε εκείνη το φάουλ.

Όλα άρχισαν από ένα like, ένα follow που συνοδεύτηκαν από ένα: «Καλημέρα! Τι κάνεις;».

Μία καλημέρα που θα μπορούσε να εξελιχθεί όντως σε φλερτ, σε «πέσιμο» χυδαίο ή όχι, απλά σε μία κουβέντα ή τίποτα.

Ναι. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών που στέλνουν direct σε μία εντυπωσιακή κοπέλα στο Instagram στο πίσω μέρος του μυαλού τους είναι πως θα την προσελκύσουν.

Χωρίς, ν' ακολουθήσει τίποτα χυδαίο ή προσβλητικό η Τραϊάνα Ανανία άνοιξε μία κόντρα κι έβγαλε στην σέντρα τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Αρχικά πόσταρε τη συνομιλία της στο Instagram:


Έπειτα, η ηθοποιός θέλησε να αναφερθεί ξανά στο περιστατικό στο Facebook:


{Απ’την αρχή! Έλαβα ένα μήνυμα στα direct του Instagram.’Ενας άνδρας μετά από ένα like και ένα follow, μου έστειλε μήνυμα..μου έστειλε « Καλημέρα !τι κάνεις εσύ;»...λες και έχει καιρό να ακούσει νέα μου...λες και είμαστε φίλοι ή συνεργάτες ή γνωστοί ή πρώην....η όλα μαζί τα προηγούμενα...Ατύχησε όμως γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν είναι- συν ότι αυτή τη φορά δεν διάβασε το μήνυμα κάποια που ίσως και να έσκιζε το βρακί της για κάποιον που κλωτσάει μια μπάλα,διακρίνεται και αμοίβεται υψηλά.

Όπως και να ‘χει το θέμα δεν είναι προσωπικό καθώς δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την καριέρα του ανθρώπου αυτού και το σημερινό αποτελεί το γνωστό κερασάκι.Με τον τρόπο που του απάντησα μπορεί να έχασα την ευκαιρία μου να με καλέσει vip στα μπουζούκια την επόμενη Κυριακή ή κάποια άλλη Κυριακή και να γνωριστούμε(εικάζω την έκβαση της γνωριμίας βάσει της εμπειρίας μου σε παρόμοια περιστατικά).... απεναντίας μου είπε «είσαι άρρωστη που ανέβασες τη συνομιλία μας θα κινηθώ δικαστικώς»...Θα μπορούσε να μου ζητήσει ταπεινά να το κατεβάσω ..όμως όχι ήθελε να με κάνει να φοβηθώ να νιώσω ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΩΡΕΕΕΕ...κοινοποίησα τη συνομιλία οπως πολύ συχνά κάνω σε περιπτώσεις που με εξοργίζουν.Δεν ήθελα να κάνω κάποια διάκριση επειδή είναι επώνυμος.Εχω ξεχειλίσει από όλα αυτά τα καθημερινά.Ίσα ίσα ένας λόγος παραπάνω περίμενα αυτός ο διάσημος να υποπτεύεται τι περνάω κάθε μέρα....Έχω σιχαθεί όλη αυτή την ευκολία και το θράσος μερικών και ότι πω παρακάτω αφορά τους άνδρες που έστω και μια φορά έχουν εκμεταλλευτεί την εκ φύσεως υπεροχή του ανδρικού τους φύλου ως προς τη δυνατότητα του να επιβάλλεται ΣΩΜΑΤΙΚΑ στο γυναικείο.Είμαι μια γυναίκα.Είμαι μια γυναίκα 29 χρόνων που από πάντα δεχόμουν σεξιστικά σχόλια,σεξιστικές απειλές,ματιές με λαγνεία να με ξεβρακώνουν, βρισιές πολλές μια συνεχόμενη απειλή στην ατμόσφαιρα από ανδρικά μόρια γύρω μου.Γυναίκα που πνίγεται καθημερινά από επιθετικές φωτογραφίες με ανδρικά μόρια σε στύση με επικεφαλίδες «Κοίτα τι μου έκανες», «θα σε σκίσω μωρή καριόλα», «αν δε σε δω να πεθαίνεις από το γ@ να μη με λένε Βασίλη », «Θέλω να σε γαμήσω μωρή πουτάνα» και διάφορα ξερατά με Καλησπέρες,Καλημέρες και σχόλια από ανώμαλους,προβληματικούς.Στο δρόμο να περπατάω και να ακούω λέξεις και φράσεις κάθε μέρα.Ο Θεός «άνδρες» σας έδωσε παραπάνω μύες για να κυνηγάτε τροφή να δημιουργείτε ηπείρους ,να αντέχετε τις κακουχίες,να νικάτε κινδύνους υπεράνθρωπους,να προστατεύετε γυναίκα και παιδί
... Ήμουν 14 όταν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά από τον υπάλληλο του δήμου που δούλευε στο μπαλέτο που πήγαινα.Πριν 7 χρόνια ένας μασέρ μου έβαλε χέρι και όταν τον σταμάτησα μου είπε «Έλα αφού σε όλες αρέσει» και μετά έκλαιγε για να μην το μάθει η γυναίκα του ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ .ΤΟ «ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ» ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ που είναι ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ και δεν την θέλω έχω σιχαθεί..
κάθε φορά που σχολιάζετε και ξερνάτε τις ορέξεις σας πάνω μας ,τραυματιζόμαστε δεν κολακεύομαστε.ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΤΙΛΑ.Μην ξεδιπλώνετε άλλο την τραγική πλευρά σας αγόρια και άνδρες.Ψαχτείτε στους ψυχολόγους και δουλέψτε με την πάρτη σας.Αν η μάνα σας σας κακομεταχειρίστηκε και έχετε βγεί σα σκατά θεραπευτείτε please.Μην διαιωνίζετε το πρόβλημα.Οχι άλλη σκατιλα please.
ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΕΣΑ από την ιδιότητα μου ως καλλιτέχνης ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ.ΟΛΟ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣ.
Το γεγονός ήταν η αφορμή να μιλήσω. Όλοι το ξέρουν ότι μιλάω ανοιχτά για όλα. Είναι επειδή παρατηρώ και συμπονώ τον άνθρωπο.Θέλω και Ελπιζω στην εξέλιξη .Με αγάπη Τραϊάνα Ανανία.
Stay tuned

«Είναι και το φεγγάρι μου σήμερα 28η μέρα. Νέα αιματηρή γιορτή θα ξεπλύνει τα πάντα».}

Η ηθοποιός σίγουρα φαντάστηκε πως θα εξελιχθεί ο διάλογος, αφού στην εποχή των social media οι περισσότερες γυναίκες λαμβάνουν σεξιστικά και πολλές φορές υποτιμητικά σχόλια και μηνύματα.

Ωστόσο, πριν καν υποθεί τίποτε άλλο ακολούθησε το νέο ξέσπασμα της στο Facebook.

Ένα σεξιστικό σχόλιο σίγουρα μπορεί ν' αρχίσει από μία απλή «Καλημέρα», ωστόσο η ηθοποιός μάλλον βιάστηκε να εκθέσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Η εκπομπή «Τι λέει;» επικοινώνησε με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ο οποίος σχολίασε τις διαστάσεις που πήρε το θέμα: «Έχω πέσει από τα σύννεφα. Έστειλα απλά μια "Kαλημέρα τι κάνεις…" και αυτή άρχισε να μου τη λέει και δημοσιοποίησε τη συνομιλία χωρίς εγώ να έχω καμία κακή διάθεση και πρόθεση απέναντί της. Δεν ήξερα καν ποια είναι και απορώ γιατί έχει πάρει τόσο μεγάλη έκπληξη μια "Καλημέρα"».