Μόλις... 15 δισ. δολάρια έβγαλε ο Ζούκενμπεργκ από την αρχή του χρόνου

Gazzetta team
Μόλις... 15 δισ. δολάρια έβγαλε ο Ζούκενμπεργκ από την αρχή του χρόνου
Η επέτειος για 15 χρόνια από τη δημιουργία του Facebook γιορτάστηκε από τον ιδιοκτήτη του, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, με τον καλύτερο τρόπο, καθώς από την αρχή του χρόνου είδε την προσωπική του περιουσία να αυξάνεται κατά 15 δισ. δολάρια.

Πλέον, ο 34χρονος, αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχους, Ζούκενμπεργκ, «αξίζει» 67,1 δισ. δολάρια και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της λίστας των δισεκατομμυριούχων που δημοσιεύει το πρακτορείο Bloomberg.

Μάλιστα, ανάμεσα σε όλα τα μέλη της λίστας ο Ζούκερμπεργκ είναι αυτός που είδε την περιουσία του να αυξάνεται περισσότερο μέσα στο 2019. Η ανάκαμψη των μετοχών της τεχνολογίας στη Wall Street σε συνδυασμό με τις επιχειρηματική του απόφαση να «ενώσει» το Facebook με το Instagram και το WhatsApp, έδωσαν τη μεγάλη ώθηση στον Ζούκερμπεργκ. Έτσι, σε μεγάλο βαθμό η περιουσία του έχει ανακτήσει τις απώλειες από πέρυσι, όταν και έχασε 17,4 δις. δολάρια.

Όσο για τους υπόλοιπους δισεκατομμυριούχους της τεχνολογίας, ο Τζεφ Μπέζος –παρά το διαζύγιο- είδε την περιουσία του να αυξάνει κατά 11 δισ. δολάρια, ενώ ο Μπιλ Γκέιτς κέρδισε «μόλις» 5,87 δισ. δολάρια από την αρχή του χρόνου. Ίσως γι’ αυτό αποφάσισε να κάνει οικονομία, περιμένοντας ο ίδιος στην ουρά για ένα μπέργκερ…

Πηγή: Reader.gr