Μαζαράκης (ΟΤΕ): «Τι σκέφτονται οι συνδρομητές της Nova που χάνουν επτά ομάδες»;

Gazzetta team
Μαζαράκης (ΟΤΕ): «Τι σκέφτονται οι συνδρομητές της Nova που χάνουν επτά ομάδες»;
Ο Chief Officer χρηματοοικονομικών του ΟΤΕ ρωτήθηκε σε τηλεσυνδιάσκεψη για τα τηλεοπτικά της Super League και ήταν ξεκάθαρος.

Το γεγονός ότι η ΕΡΤ θα έχει από φέτος τα τηλεοπτικά δικαίωματα 7 ομάδων της Super League έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Στην τηλεσυνδιάσκεψη που διοργανώθηκε με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου ΟΤΕ, ο Chief Officer χρηματοοικονομικών θεμάτων ρωτήθηκε για το αν πιστεύει πως οι εξελίξεις με τις επτά άστεγες ομάδες της Super League και το γεγονός πως η COSMOTE TV δε κινήθηκε για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους, μπορεί να επηρεάσουν τη συνδρομητική πλατφόρμα.

Εκείνος απάντησε αρνητικά, τονίζοντας πως η COSMOTE TV διαθέτει premium και αποκλειστικό περιεχόμενο, όπως Champions και Europa League, κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου κ.τ.λ και έτσι δεν αναμένεται να επηρεαστεί απο τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Συνέχισε προσθέτοντας πως «θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τι μπορεί να σκέπτονται οι συνδρομητες της Nova, οι οποίοι απο τη νέα σεζόν θα χάσουν σχεδόν τους μισούς αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, εφόσον επτά ομάδες θα μεταδίδονται από άλλο μέσο».

πηγή: digitaltvinfo.gr