To «Modernist» είναι το ξενοδοχείο που τελειοποιεί την τέχνη της φιλοξενίας (pics)

Gazzetta team
To «Modernist» είναι το ξενοδοχείο που τελειοποιεί την τέχνη της φιλοξενίας (pics)
Ένα νέο ξενοδοχειακό «διαμάντι» άνοιξε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να υποδέχεται με άριστο επαγγελματισμό και ελληνικό μεράκι τους χιλιάδες τουρίστες που περνούν κάθε χρόνο από τη «Νύμφη του Θερμαϊκού».

«Κάθε φέτος και καλύτερα», θα μπορούσε να είναι το μότο του ελληνικού τουριστικού κλάδου με τα ρεκόρ που σημειώνει κάθε χρόνο. To 2016 επισκέφτηκαν την χώρα μας 27.000.000 τουρίστες, το 2017 ο αριθμός αυτός ξεπέρασε τα 30.000.000 -σημειώνοντας ιστορικό ρεκόρ- και φέτος αναμένεται να σπάσει πάλι κοντέρ! Η Ελλάδα γίνεται πλέον συνώνυμο της άριστης επιλογής για διακοπές, καθώς προσφέρει πληθώρα επιλογών για ό,τι αναζητά ο καθένας.

Στο ίδιο μήκος κύματος, αυτού της αύξησης του τουρισμού και της αναζήτησης πολυτελών επιλογών, κινείται και η Βόρεια Ελλάδα, που βλέπει κάθε χρόνο να αυξάνονται οι τουρίστες και να αναδεικνύονται με μοναδικό τρόπο τα προτερήματά της. Η Θεσσαλονίκη, ως το κέντρο όλης αυτής της περιοχής, έχει μάθει εδώ και χρόνια να ζει μέσα σε ένα πλαίσιο ανάπτυξης, καινοτομίας και μοντέρνας αντίληψης επί του τουριστικού μοντέλου.

Αυτή ακριβώς την αντίληψη έρχεται να μετουσιώσει σε πράξη και ένα νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. To Modernist, το νέο luxury boutique hotel της Θεσσαλονίκης, άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο για να υποδεχτεί επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου.

Μόλις ένα βήμα από την εμβληματική Πλατεία Αριστοτέλους και σε απόσταση αναπνοής από τη Ρωμαϊκή αγορά και τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους ξέρουν πώς να ζουν την κάθε στιγμή και αναζητούν ξεχωριστές εμπειρίες. Στεγάζεται σε ένα πρόσφατα ανακαινισμένο, διατηρητέο κτίριο της δεκαετίας του ‘20, με μινιμαλιστικό, εκλεπτυσμένο στυλ, ένα κράμα art deco και σκανδιναβικού σχεδιασμού.

Μοναδική αισθητική σε 40 πολυτελή δωμάτια με ξεχωριστό χαρακτήρα

Το Modernist αποτελείται από 40 πολυτελή δωμάτια με μπαλκόνια, διαφορετικών μεγεθών (S, M, L, XL & Family) το καθένα με το δικό του χαρακτήρα και σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των επισκεπτών του, δημιουργώντας μια αίσθηση απόλυτης άνεσης και χαλάρωσης.

Όλα τα δωμάτια είναι εφοδιασμένα με μοναδικής αισθητικής έπιπλα, τα πιο αναπαυτικά στρώματα ώστε να προσφέρουν έναν αξέχαστο ύπνο, με 100% βαμβακερά λινά, ειδικά σχεδιασμένα amenities, μηχανές nespresso, 43” τηλεοράσεις, ηχεία Marshall, μια εξαιρετική επιλογή βιβλίων παγκόσμιας λογοτεχνίας και το πιο γρήγορο Wi-Fi που μπορείτε να φανταστείτε.

Small: παραπάνω από ένα απλό δωμάτιο

Medium: το κλασσικό και αξεπέραστο

Large: το μεγάλο

XLarge: το μεγαλύτερο

Family: το μυστικό

Παίρνοντας πρωινό με την πιο όμορφη θέα στην πόλη

To πρωϊνό σερβίρεται στον 7ο όροφο, στο υπέροχο roof garden του ξενοδοχείου με μοναδική θέα της πόλης και με την υπογραφή της επιτυχημένης ομάδας του Ergon Foods. Ολόφρεσκα αυγά, φυσικοί χυμοί, βιολογικά, τοπικά προϊόντα, υγιεινά σνάκς, όλα ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή μπροστά στα μάτια σας στην open plan κουζίνα.

Εξειδικευμένοι, αφοσιωμένοι και φιλόξενοι επαγγελματίες για όλες τις ανάγκες σας

Στους κoινόχρηστους χώρους θα βρείτε τη reception με έμπειρους επαγγελματίες που θα σας βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή για οποιαδήποτε ανάγκη σας (parking, transfers, gym & spa, luggage storage, car rental) καθώς και μία boutique με branded σημειωματάρια, οδηγούς πόλης, βιβλία, souvenirs καθώς και ειδικά σχεδιασμένες κούπες καφέ για να μεταφέρετε την εμπειρία πίσω στο σπίτι σας.

Συνεργασία, σύμπραξη και στήριξη της τοπικής δημιουργικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης

Το Modernist συνεργάζεται στενά με την τοπική κοινωνία, με τους πιο ευρηματικούς σχεδιαστές και δημιουργούς της Θεσσαλονίκης, είτε πρόκειται για τα πολυτελή ametinies στο μπάνιο σας (Physis Laboratory), για το σχεδιασμό του χώρου μας (FORMrelated), είτε για τις περίτεχνες στολές του προσωπικού μας (ΑΜΜΑ Garments).

Η φιλοσοφία του Modernist είναι απλή: η τέχνης της φιλοξενίας είναι η διαρκής αναζήτηση της τελειότητας

Όπως και οι φιλοξενούμενοί, έτσι και η ομάδα του Modernist ανήκει σε μια παγκόσμια ομάδα δημιουργικών επαγγελματιών που ζουν σε γρήγορους ρυθμούς και αναζητούν μοναδικές στιγμές. Ως Θεσσαλονίκεις και αέναοι νομάδες, το Modernist θέλει να αναδημιουργήσει το είδος της φιλοξενίας που μπορεί να έχετε απολαύσει στη Νέα Υόρκη, το Άμστερνταμ ή το Λονδίνο. Ένα ξενοδοχείο που προσφέρει μια διαχρονική αίσθηση τόπου, οικειότητας και ιδιωτικότητας. Σας περιμένει να το απολαύσετε!

Πληροφορίες:

The Modernist

Web: Site / Facebook / Instagram

Διεύθυνση: Ερμού 32, 54623, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία: Τηλ.: +30 2316 009990 / E-mail: [email protected]