Βρήκαμε πως να τρώμε σπιτικό φαγητό στο γραφείο! (pics)

Gazzetta team
Βρήκαμε πως να τρώμε σπιτικό φαγητό στο γραφείο! (pics)
Δεν προλαβαίνετε να μαγειρέψετε στο σπίτι; Σας λείπει το φαγητό της μαμάς σας; Θέλετε να τρώτε, αλλά να μην παχαίνετε; Σας βρήκαμε μία λύση για όλα αυτά!

- Νίκο, τι θα καλό θα φας σήμερα;

- Χθεσινά μακαρόνια... Τόσο καλά... Εσύ;

- Πάλι δεν πρόλαβες να μαγειρέψεις, ε; Ούτε εγώ! Μάλλον θα παραγγείλω καμιά βλακεία...

Κάπως έτσι κυλούν καθημερινά οι διάλογοι εδώ στο γραφείο, όταν η ώρα πλησιάζει 2 το μεσημέρι και το ρολόι του στομαχιού μας αρχίζει τα έντονα τικ-τακ τικ-τακ τικ-τακ. Κοιτάμε ο ένας τον άλλο, λέμε τι φαγητό έχουμε φέρει, πόσο θα θέλαμε να τρώγαμε κάτι πιο υγιεινό και φρέσκο και παίρνουμε σειρά στην κουζίνα για να ζεστάνουμε τα πιάτα μας.

Δυστυχώς, με τα τόσα τρεχάματα (δουλειά, παιδιά, σκυλιά, αγώνες κ.λπ.) δεν υπάρχει και πολύς χρόνος για να αφιερωθούμε στη μαγειρική, παρότι, όποτε κάποιος φέρνει κάτι που έφτιαξε με τα χεράκια του, τον αποθεώνουμε!

Σήμερα, όμως, είναι μια διαφορετική μέρα. Όχι απλώς επειδή είναι Παρασκευή και έρχεται Σαββατοκύριακο. Είναι μια διαφορετική μέρα γιατί επιτέλους κάναμε μια μεγάλη ανακάλυψη και για αυτό ευθύνεται ο καλός συνάδελφος Παναγιώτης.

- Λοιπόν, παίδες, έκανα τρομερή ανακάλυψη χθες!

- Ελα ρε! Για πες.

- Μία λέξη θα σας πω μόνο: Forky.

- Μίλα ελληνικά, ρε!

- Ψαχτείτε και θα με θυμηθείτε!

Τι να κάνουμε κι εμείς, αποφασίζουμε να αρχίσουμε το Google search για να δούμε τι λέει ο αγαπητός συνάδελφος και πέφτουμε πάνω σε κάτι που λέει: «Το Forky είναι μια πρωτοποριακή online υπηρεσία παραγγελίας φαγητού που σου παρέχει τη δυνατότητα να έχεις μια νόστιμη και ισορροπημένη διατροφή, απολαμβάνοντας εύκολα σπιτικό φαγητό στο γραφείο ή στο σπίτι, παρά τους έντονους ρυθμούς σου».

- Πάνο, πας καλά μωρέ; Αυτό εννοούσες;

- Παιδιά, μιλάμε για τέλειο φαγητό! Να παραγγείλετε σήμερα και θα με θυμηθείτε!

Και παραγγείλαμε! Και τον θυμηθήκαμε! Βλέπετε, τον Παναγιώτη τον εμπιστευόμαστε τυφλά σε κάτι τέτοια γιατί γυμνάζεται, κάνει διατροφή, προσέχει πόσο και τι τρώει και άρα είναι εγγύηση σε αυτά τα θέματα. Και δικαιώθηκε για ακόμα μια φορά!

Γαλοπούλα σχάρας, παστίτσιο, σπανακόρυζο, πράσινη σαλάτα και μπιφτέκια angus κατέφθασαν στο γραφείο, παραμερίσαμε τα πληκτρολόγια και τα μαχαιροπίρουνα πήραν φωτιά!

Καναδυό συνάδελφοι χόρτασαν και μόνο που τα είδαν! Καλό αυτό γιατί μέχρι να συνέλθουν από το θέαμα είχαμε προλάβει να φάμε και λίγο από τη μερίδα τους.

Ούτε είκοσι λεπτά δεν χρειαστήκαμε για να τα «εξαφανίσουμε»! Νιώθαμε σαν να τρώγαμε φαγητό από τα χέρια της μαμάς μας. Τόσο ωραίο και γευστικό ήταν. Και χορτάσαμε κιόλας -κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, όταν τρως απ' έξω.

Η έκπληξη ήταν μεγάλη και το πληκτρολόγιο πήρε ξανά τη θέση του μπροστά μας για να μάθουμε κι άλλες λεπτομέρειες για τα πιάτα μας: «Οι chefs μας επιμελούνται καθημερινά με αγνά και φρέσκα υλικά τα υπέροχα κυρίως και συνοδευτικά πιάτα για το σπίτι ή το γραφείο σου και εμπλουτίζουν συνεχώς το menu με νέες ξεχωριστές συνταγές. Μπορείς να πραγματοποιήσεις την παραγγελία σου ακολουθώντας λίγα απλά βήματα μέσω του site ή του app, να επιλέξεις καθημερινά το φαγητό σου ανάμεσα σε επιλογές από 3 κατηγορίες (classic, light & popular) - με πλήρη ενημέρωση για τις θερμίδες του γεύματός σου».

Κάπου εδώ νιώσαμε οι πιο τυχεροί άνθρωποι του κόσμου! Όχι μόνο βρήκαμε από που θα τρώμε... σπιτικό φαγητό, αλλά μπορούμε κιόλας να μαθαίνουμε και πόσες θερμίδες θα έχει. Έρχεται και καλοκαιράκι, άρα καταλαβαίνετε πως φροντίζουμε λιγάκι παραπάνω τον εαυτό μας. Ή τουλάχιστον προσπαθούμε. Α ρε Πάνο, τα καλύτερα βρίσκεις!

Καθημερινά, λοιπόν, μπορείς να δεις το menu της επόμενης ημέρας, να προγραμματίσεις την παραγγελία σου και να ορίσεις την ώρα παράδοσής του φαγητού σου. Με το Forky δεν βγαίνεις ποτέ από το πρόγραμμά σου!. Δηλαδή, μπορούμε από σήμερα να κανονίσουμε τι καλό θα φάμε αύριο και τι ώρα θέλουμε να μας το φέρουν!

Ε, με το δίκιο μας αναφωνήσαμε όλοι: Ω, Forky, πού ήσουν τόσο καιρό!