Σημαντική πρωτοβουλία της bwin για ενίσχυση ιδρυμάτων με αφορμή το Μουντιάλ (vid)

Gazzetta team
Σημαντική πρωτοβουλία της bwin για ενίσχυση ιδρυμάτων με αφορμή το Μουντιάλ (vid)
Την γιορτή του ποδοσφαίρου επέλεξε η bwin για να δείξει έμπρακτα την στήριξή της σε Ιδρύματα και ΜΚΟ

Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι το Μουντιάλ είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου. Είναι το γεγονός που κάθε φίλαθλος του «βασιλιά των σπορ» περιμένει κάθε 4 χρόνια. Είναι η διοργάνωση που τραβάει επάνω της όλα τα βλέμματα, που μας καθηλώνει μπροστά στις οθόνες μας για ένα μήνα, που μας κάνει να ξεφεύγουμε έστω και για λίγο από όλα εκείνα που μας αφορούν.

Μέσα σε όλα όμως η διοργάνωση του Μουντιάλ είναι και για τα brands μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευθύνη!

Όπως ακριβώς έκανε η bwin!

Ένα από τα κορυφαία στοιχηματικά brands παγκοσμίως, επένδυσε στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης πάντα με αφοσίωση και σεβασμό στην κοινωνία αλλά και στις ευπαθείς ομάδες, κάνοντας μια ενέργεια που θα μείνει για πολύ καιρό χαραγμένη στη μνήμη μας καθώς έγινε αμέσως viral.

Πως όμως το πέτυχε αυτό;

Μέσω της νέας διαφημιστικής καμπάνιας στην Ελλάδα «Ποιος έκλεψε το Κύπελλο», το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας της bwin τη ΜΚΟ ή Ίδρυμα της επιλογής του με σκοπό να το ενισχύσει οικονομικά!

Γιατί στην καμπάνια της bwin, ο κάθε Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ή Ίδρυμα «εκπροσωπείται» από έναν κορυφαίο θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντιέγκο Μαραντόνα «εκπροσωπεί» την ΕΛΕΠΑΠ, ο Καφού τους Γιατρούς του Κόσμου, ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε το Make a Wish και ο Στέφαν Έφενμπεργκ την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή.

Απολαύστε το blockbuster video της bwin και μπείτε να ψηφίστε ποιος πιστεύετε ότι έκλεψε το κύπελλο βοηθώντας παράλληλα τη ΜΚΟ ή το ίδρυμα της επιλογής σας.