Οι Athina Luxury Villas «απογειώνουν» τη διαμονή σας στα Χανιά! (pics)

Gazzetta team
Οι Athina Luxury Villas «απογειώνουν» τη διαμονή σας στα Χανιά! (pics)
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν οι ονειρικές σας διακοπές; Ποιο μέρος θα σας πρόσφερε την υπέρτατη χαλάρωση σε συνδυασμό με πλούσια νυχτερινή ζωή; Αν όχι, έχουμε την απάντηση και αυτή βρίσκεται στα Χανιά!

Το Ξαμουδοχώρι είναι ένας ημιορεινός οικισμός των Χανίων, με εντυπωσιακή θέα προς τα παράλια του Δήμου Πλατανιά. Διαθέτει αμέτρητες παραλίες, ψηλά βουνά, πανέμορφα οροπέδια και φημισμένα φαράγγια! Απέχει 19 χιλιόμετρα από το κέντρο των Χανίων και είναι κτισμένος σε υψόμετρο 110 μέτρων. Οι περίπου 150 μόνιμοι κάτοικοί του ασχολούνται κυρίως με την καλλιέργεια της ελιάς και του αμπελιού, δύο από τα πιο αναγνωρίσιμα παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης που φημίζονται για τη γευστική τους ποιότητα.

Προς τι αυτή η εισαγωγή; Για να τονίσουμε ότι η ηρεμία, η χαλάρωση, το καλό φαγητό, η άφθονη ρακή, αλλά και η πλούσια νυχτερινή ζωή με bars και εστιατόρια που προσφέρει ένας μικρός οικισμός είναι το τέλειο μέρος για να κάνετε τις διακοπές σας, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τουριστικές υπηρεσίες υψηλής αισθητικής.

Το συγκρότημα Athina Luxury Villas, με τις τρεις βίλες του, σάς υπόσχεται πως η διαμονή θα σας μείνει αξέχαστη και θα θέλετε να επιστρέψετε σύντομα.

Το συγκρότημα Αθηνά Luxury Villas αποτελείται από βίλες πολυτελείας, κατασκευασμένες σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον 8 στρεμμάτων μέσα στο πράσινο, στο Ξαμουδοχώρι. Οι βίλες χαρακτηρίζονται από μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας, ανώτερης αισθητικής και υψηλής ποιότητας κατασκευής προσφέροντας φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών.

Οι βίλες χαρακτηρίζονται από μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας, ανώτερης αισθητικής και υψηλής ποιότητας κατασκευής προσφέροντας φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών. Κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτική πισίνα, barbecue, άπλετους κήπους και μεγάλες βεράντες για να απολαμβάνετε την συγκλονιστική θέα. Διαθέτουν επίσης διαμορφωμένους κήπους με παγκάκια μέσα στο πράσινο για να απολαμβάνετε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς.

Κάθε βίλα διαθέτει ένα μεγάλο μπάνιο με υδρομασάζ στο πρώτο όροφο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν υπό το φως των κεριών, καθώς και ένα βοηθητικό μπάνιο στο ισόγειο της βίλλας. Εκεί θα βρείτε μπουρνούζια, παντόφλες, πολυτελή είδη ατομικής περιποίησης καθώς και στεγνωτήρα μαλλιών.

Βίλλα Μυρτιά

Η βίλα Μυρτιά φιλοξενεί από 2 έως 7 άτομα καθώς διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι, ένα άλλο με δύο μονά κρεβάτια και μία ξύλινη σοφίτα με μονό κρεβάτι. Στην διακόσμηση κυριαρχεί το ξύλο και το σίδερο καθώς και τα ακριβά υφάσματα. Αραχνοΰφαντες κουνουπιέρες, χειροποίητοι καθρέφτες και ρομαντικά έπιπλα σας ταξιδεύουν μακριά...

Βίλλα Ροδιά

Η βίλα φιλοξενεί μέχρι 4 άτομα. Διαθέτει ιδιωτική πισίνα, πέτρινο barbecue & άνετους χώρους αναψυχής γύρω από την πισίνα καθώς κι ένα ξύλινο κιόσκι με μεγάλο τραπέζι και παγκάκια που προσφέρεται για απογευματινές στιγμές χαλάρωσης με θέα το πέλαγος.

Βίλλα Κισσός

H βίλα Κισσός φιλοξενεί από 2 έως 5 άτομα καθώς διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα άλλο με δύο μονά κρεβάτια και μία σοφίτα με μονό κρεβάτι. Στη διακόσμηση κυριαρχεί το ξύλο και τα ακριβά υφάσματα. Αραχνοΰφαντες κουνουπιέρες, χειροποίητοι καθρέφτες και ξεχωριστά έπιπλα σάς βοηθούν να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας.

Περισσότερες πληροφορίες:

Web: www.athinavillas.gr

Τηλ. επικοινωνίας: 6972197197

Facebook: Athina Luxury Villas

Instagram: athina_luxury_villas