H Χριστουγεννιάτικη “Παιχνιδοχώρα” του Ομίλου Εταιρειών Τσάκος από την ABOVE

Gazzetta team
H Χριστουγεννιάτικη “Παιχνιδοχώρα” του Ομίλου Εταιρειών Τσάκος από την ABOVE
Στην ABOVE ανέθεσε ο Όμιλος Εταιρειών Τσάκος, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εορτών, να διοργανώσει στις εγκαταστάσεις του στη Χίο την “Παιχνιδοχώρα” που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και υπόσχεται τις πιο μαγικές στιγμές!

Ξύλινα σπιτάκια με γλυκά, πλούσια εδέσματα, ζεστά ροφήματα, παραδοσιακά έθιμα της Χίου και των Καρδαμύλων, παιχνίδια, δώρα, μουσική, διασκέδαση θα είναι πλημμυρισμένα με ευτυχία και Χριστουγεννιάτικο πνεύμα!

Μια σειρά από παιδικές δραστηριότητες, που συνδυάζουν την παράδοση με την σύγχρονη εποχή όπως κατασκευή παραμάτας, παραδοσιακά κάλαντα, χοροί και ζωγραφική προσώπου, κλόουν και ταχυδακτυλουργοί, εργαστήριο ομορφιάς, επίδειξη πολεμικών τεχνών και πολλά άλλα, θα διασκεδάζουν όλα τα παιδιά και ο Αϊ Βασίλης, έτοιμος για μία μεγάλη έκπληξη με χρήση τεχνολογίας που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τραγουδιστές, μουσικούς, χορευτές, θέατρα και φυσικά, χορωδίες να ανεβάζουν τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση στα ύψη καθώς και απίστευτη συναυλία με όλους τους ήρωες των ΧΑΝΑΖΟΟ.

Την ημέρα αυτή θα συντονίσουν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασσάλος.

Η “Παιχνιδοχώρα” θα ανοίξει τις πόρτες της την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, μέχρι και την Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου. Την Παρασκευή και το Σάββατο 16:00 - 21:00 και την Κυριακή (παραμονή Χριστουγέννων) 16:00 - 20:00.