CELEBRITIES

Τα πολιτικά μηνύματα των Grammys 2020: Φορέματα με την αστερόεσσα και συνθήματα κατά του πολέμου


27 Ιανουαρίου 2020

Τα πολιτικά μηνύματα των Grammys 2020: Φορέματα με την αστερόεσσα και συνθήματα κατά του πολέμου

Eίδαμε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy για το 2020, με πολλές από αυτές να χαρακτηρίζονται και ομολογουμένως να είναι kitsch και ελάχιστά look πραγματικά κομψά. Ωστόσο φαίνεται πως ορισμένες σταρ αποφάσισαν να κάνουν statement και μάλιστα πολιτικό.

Η Joy Villa μοιράστηκε την πολιτική της θέση στο κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας με το "Trump 2020" γραμμένο στο μπροστινό μέρος.

jenny.gr

Από την άλλη, η Megan Pormer, πρέσβειρα του Συμβουλίου της Αραβικής Μόδας, μοιράστηκε επίσης τις πολιτικές της απόψεις με ένα κόκκινο φόρεμα από παγιέτες και τις σημαίες της Αμερικής και του Ιράν να κρέμονται η καθεμία σε κάθε μπράτσο της. Το φόρεμα της έγραφε, «Νο war Iran».

jenny.gr

O Ricky Rebel, πρώην τραγουδιστής του No Authority, είχε τις λέξεις "Καταγγείλτε το" γραμμένες στους γλουτούς του, οι οποίοι αποκαλύπτονταν από την κόκκινη jumpsuit.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.