Η συγκλονιστική στιγμή που άγρια τίγρης εξαγριώνεται από όχλο σε χωριό και επιτίθεται σε έναν άνθρωπο! (vid)

Gazzetta team
Η συγκλονιστική στιγμή που άγρια τίγρης εξαγριώνεται από όχλο σε χωριό και επιτίθεται σε έναν άνθρωπο! (vid)
Μια τίγρης εξαγριώθηκε -και τρόμαξε προφανώς- από όχλο, που προσπαθούσε με ραβδιά και πέτρες να τη διώξει από το χωριό, με αποτέλεσμα να επιτεθεί και σχεδόν να κατασπαράξει έναν άνθρωπο!

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στην Ινδία και συγκεκριμένα σε ένα χωριό της πολιτείας Μαχαράστρα.

Σε ένα βίντεο-ντοκουμέντο εμφανίζεται όχλος να προσπαθεί με ραβδιά και πέτρες να διώξει μια τίγρη από το συγκεκριμένο χωριό. Το τρομερό αιλουροειδές, σύμφωνα με τους ντόπιους, περιφέρεται γύρω από τα σπίτια τους εδώ και οκτώ μέρες.

Είναι, ωστόσο, τόσο κακός ο τρόπος με τον οποίο αποφάσισαν να αναλάβουν δράση οι κάτοικοι, που η τίγρης τρομάζει και εξαγριώνεται!

Αρχίζει, λοιπόν, να τρέχει πανικόβλητη, προκειμένου να αποφύγει τους εκατοντάδες ανθρώπους, που, μέσα σε όλα, ουρλιάζουν, για να την τρομάξουν ακόμη περισσότερο...

Ενώ τρέχει, δε, επιτίθεται σε έναν άνδρα, ρίχνοντάς τον στο χώμα και αρχίζοντας να τον δαγκώνει σαν να είναι θήραμα! Σχεδόν τον κατασπάραξε!

Οι συμπατριώτες του κάνουν ακόμη περισσότερο θόρυβο, προκειμένου να τον αφήσει, και πράγματι, η τίγρης τον αφήνει και τρέχει προς το δάσος.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γλίτωσε από θαύμα, αλλά έχει τραυματιστεί βαριά.

Κάθε χρόνο στην Ινδία οι τίγρεις σκοτώνουν κατά μέσο όρο 50 ανθρώπους.

Η συγκεκριμένη, πάντως, συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερη, μεγαλώνοντας την ανησυχία των κατοίκων -και τη δική μας για την τύχη του ζώου.