Mission Impossible: Ληστές μπαίνουν με έρπειν σε αντιπροσωπεία και κλέβουν πέντε Chevrolet 400.000 ευρώ (vid)

Gazzetta team
Mission Impossible: Ληστές μπαίνουν με έρπειν σε αντιπροσωπεία και κλέβουν πέντε Chevrolet 400.000 ευρώ (vid)
Πέντε ληστές μπήκαν με έρπειν σε έκθεση αυτοκινήτων -με μηδενικά χιλιόμετρα- και αφού απενεργοποίησαν τον συναγερμό και έσπασαν την τζαμαρία, έγιναν καπνός με πέντε πανάκριβα Chevrolet!

Κινηματογραφική ληστεία στην πόλη Sapiranga της Βραζιλίας, που θύμισε Mission Impossible!

Πέντε άτομα μπήκαν με... έρπειν σε έκθεση αυτοκινήτων αντιπροσωπείας της Chevrolet τα ξημερώματα της Τετάρτης και αφού απενεργοποίησαν τον συναγερμό και έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος, έγιναν καπνός με πέντε πανάκριβα αυτοκίνητα, συνολικής αξίας μεγαλύτερης από 400.000 ευρώ!

Στο βίντεο, που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, φαίνονται οι τέσσερις από τους πέντε ληστές να σέρνονται και να μπαίνουν στο μαγαζί, από μια τρύπα, μάλιστα, που άνοιξαν στον ηλεκτρικό φράχτη στο πίσω μέρος! Προφανώς, δε, όπως πιστεύει η αστυνομία, ήξεραν ότι μέσα υπήρχαν αισθητήρες κίνησης...

Μετά από λίγη ώρα και ενώ συνεχίζουν το έρπειν μέσα στην αντιπροσωπεία, οι δράστες κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό και -επιτέλους- να σταθούν στα πόδια τους.

Αμέσως, λοιπόν, μπαίνουν σε πέντε πανάκριβα Chevrolet, και συγκεκριμένα σε δύο Tracker, δύο Onix και σε ένα Cruze, και χρησιμοποιώντας το τελευταίο για να σπάσουν την τζαμαρία, βγαίνουν στον δρόμο και εξαφανίζονται!

Βέβαια, ξέχασαν ότι τα περισσότερα νέα αυτοκίνητα, και δη εκείνα της Chevrolet, έχουν ένα σύστημα GPS για τον εντοπισμό τους...

Μάλλον το κατάλαβαν, και την επόμενη μέρα τα πέντε αυτοκίνητα εντοπίστηκαν παρατημένα, αλλά ανέπαφα, σε δημόσιους χώρους.

Η αστυνομία, προς το παρόν, δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα ίχνη των πέντε... Τομ Κρουζ.