Πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποκλεισμένος στην Κίνα από τον κοροναϊό (vid)

Gazzetta team
Πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποκλεισμένος στην Κίνα από τον κοροναϊό (vid)
Ο Όλιβερ Κουαδράδο εργάζεται στην Κίνα για την τοπική ομάδα της Γουχάν και είναι αποκλεισμένος από τον κοροναϊό.

Ο Όλιβερ Κουαδράδο Μάρτιν, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αποτελεί γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης.

Έφτασε μάλιστα μία ανάσα από την πρώτη ομάδα των «μερένχες», μετρώντας από το 1997 έως και το 2000 πάνω από 50 συμμετοχές με την Καστίγια, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να φτάσει στο τοπ επίπεδο.

Έτσι, ο Ισπανός γύριζε σε ομάδα όπως η Κομποστέλα, η Τολέντο, η Γκουανταλαχάρα, η Γιουβέντους Ζυρίχης, η Εξτρεμαδούρα και άλλες, πριν πιάσει δουλειά ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Χετάφε.

Το τελευταίο διάστημα δουλεύει στην Κίνα και συγκεκριμένα στην τοπική ομάδα της Γουχάν, όπου ξέσπασε ο νέος κοροναϊός και πλέον είναι αποκλεισμένος εκεί.

Το Euronews τον εντόπισε και αναφέρθηκε στην κατάσταση που βιώνει εκεί...

«Τα αεροδρόμια είναι κλειστά, όπως και το μετρό. Σχετικά με τις μάσκες, αυτή είναι μία από τις συστάσεις της κυβέρνησης. Όλοι στους δρόμους φοράμε μάσκα. Εξαιτίας του εορτασμού για το νέο κινέζικο έτος πιστεύω οτι είναι λίγος ο κόσμος έξω. Ωστόσο είναι αλήθεια πως λιγότεροι άνθρωποι περπατούν στον δρόμο και στην πόλη.

Έχουμε συνεχή ενημέρωση από την ομάδα. Τα πράγματα είναι ευκολότερα επειδή είμαστε πολλοί Ισπανοί. Θα ήταν δύσκολα αν ήμουν μόνος μου. Θα ήταν πιο περίπλοκα τα πράγματα, καθώς είμαστε αρκετοί Ισπανοί μπορούμε να πάμε ο ένας στο σπίτι του άλλου και να βρεθούμε. Δεν υπάρχει κάτι. Είμαστε ήρεμοι»