Έπεισε έναν 18χρονο να αυτοκτονήσει και αποφυλακίστηκε νωρίτερα επειδή ήταν υπόδειγμα κρατούμενου (pics & vid)

Gazzetta team
Έπεισε έναν 18χρονο να αυτοκτονήσει και αποφυλακίστηκε νωρίτερα επειδή ήταν υπόδειγμα κρατούμενου (pics & vid)
H υπόθεση Michelle Carter έγινε σίριαλ από το HBO και πλέον υπεύθυνη για τον θάνατο του Conrad Murray είναι ελεύθερη.

Η Michelle Carter πριν από 2,5 χρόνια είχε έρθει στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς θεωρήθηκε υπεύθυνη για τον θάνατο του Conrad Murray.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

Βλέπετε στις έρευνες που είχαν γίνει μετά την αυτοκτονία του 18χρονου, είχε διαπιστωθεί πως η 17χρονη τότε κοπέλα, του είχε στείλει αρκετά μηνύματα στα οποία ουσιαστικά τον προέτρεπε να αφαιρέσει την ζωή του.

Έτσι, οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου καταδικάστηκε για ακούσια ανθρωποκτονία, με την πρωτόδικη ποινή να ορίζεται σε φυλάκιση 2,5 ετών και τελικά να μειώνεται στους 15.

Ωστόσο ούτε αυτό το διάστημα εξέτισε, καθώς με απόφαση του σερίφη στο Μπρίστολ Κάουντι αποφυλακίστηκε νωρίτερα, καθώς ήταν υπόδειγμα κρατούμενου.

Ο εκπρόσωπος του γραφείου, Jonathan Darling, μιλώντας στην Boston Herald δικαιολόγησε την εξέλιξη αυτή, λέγοντας πως δεν δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα, πήγαινε σε μαθήματα μέσα στις φυλακές και δούλευε.

«Οι κρατούμενοι στην Μασαχουσέτη μπορούν να μειώσουν την ποινή τους ακόμα και κατά 10 ημέρες κάθε μήνα», είπε χαρακτηριστικά.

Η απόφαση αυτή όμως, προκάλεσε αντιδράσεις στην οικογένεια του θύματος, με τον παππού του νεαρού, Conrad Roy να δηλώνει: «Να εκτίσει η σερίφης την υπόλοιπη ποινή στην θέση της. Την άφησε να βγει έξω επειδή ήταν καλό κορίτσι; Δεν ήταν καλό κορίτσι».

Την υπόθεση αυτή, την έχει κάνει σειρά το HBO με τίτλο: «I love you. Now die», κάτι που φυσικά πηγάζει από το περιεχόμενο των μηνυμάτων που έστειλε η Michelle Carter στο θύμα.

«Αν δεν το κάνεις τώρα, δεν θα το κάνεις ποτέ. Θα πεις οτι θα το κάνεις αύριο, αλλά μάλλον δεν θα το κάνεις», «Νόμιζα πως ήθελες να το κάνεις αυτό. Η ώρα είναι η κατάλληλο και πρέπει να το κάνεις. Δεν γίνεται να συνεχίσεις να ζεις έτσι. Απλά πρέπει να το κάνεις και όχι να το σκέφτεσαι όπως την τελευταία φορά μωρό μου. Δεν μπορείς να το συνεχίζεις κάθε μέρα», ανέφεραν δύο από αυτά.