BASE jumper πηδάει από ουρανοξύστη και προσγειώνεται κατά λάθος στο μπαλκόνι μιας γυναίκας (vid)

Gazzetta team
BASE jumper πηδάει από ουρανοξύστη και προσγειώνεται κατά λάθος στο μπαλκόνι μιας γυναίκας (vid)
Ένας BASE jumper πήδηξε από ουρανοξύστη, αλλά κάτι δεν υπολόγισε σωστά και προσγειώθηκε στο μπαλκόνι μιας γυναίκας!

Για όσους δεν το γνωρίζετε, υπάρχουν κάποιοι και κάποιες εκεί έξω, που... βουτάνε στο κενό από ουρανοξύστες, γέφυρες, κεραίες και γενικώς, ό,τι πιο απίθανο -και ψηλό- μπορείτε να φανταστείτε.

Το... σπορ λέγεται BASE άλμα, ενίοτε γραμμένο και ως B.A.S.E. άλμα, (μεταφρασμένο απαντάται και ως άλμα βάσης) και είναι, ουσιαστικά, άλμα -από όλα τα παραπάνω- με αλεξίπτωτο ή πτήση με wingsuit.

Ένας BASE jumper, λοιπόν, στο Ακαπούλκο του Μεξικού, ανέβηκε με την παρέα του σε ουρανοξύστη και έκανε ένα άλμα ρουτίνας. Παιχνιδάκι για αυτόν. Νόμιζε...

Διότι, όταν άνοιξε το αλεξίπτωτο, ένα αεράκι τον έστειλε «καρφί» στο μπαλκόνι μιας γυναίκας, χτυπώντας, μάλιστα, με δύναμη το γόνατό του στον τοίχο!

Το αλεξίπτωτο, δε, κάπου σκάλωσε και ο τύπος βρέθηκε να κρέμεται στο κενό, με την κυρία να βγαίνει έξω και να τον ρωτάει αν... χρειάζεται κάτι.

Είναι μνημειώδης η ψυχραιμία και των δύο!

Τελικά, ο νεαρός πάτησε στο κάγκελο του μπαλκονιού και με ήρεμες κινήσεις λύθηκε και πήδηξε μέσα, φωνάζοντας στους φίλους του από πάνω «είμαι εντάξει», ενώ εκείνοι χειροκροτούσαν.