Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για το μέλλον του ζευγαριού

Gazzetta team
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για το μέλλον του ζευγαριού
Οι συζητήσεις αναφορικά με τα σχέδια του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, βαίνουν καλώς, ωστόσο, σύμφωνα με μία βασιλική πηγή, αυτές θα ολοκληρωθούν εντός των προσεχών ημερών.

Το ζευγάρι, που επισήμως έχει τον τίτλο δούκας και δούκισσα του Σάσεξ, παρέκαμψε την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια την Τετάρτη και ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την πρόθεσή του να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, για να περνά περισσότερο χρόνο στη Βόρεια Αμερική και να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά.

Δεν συμβουλεύτηκαν τη γιαγιά του Χάρι, τη βασίλισσα Ελισάβετ, ή άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, προτού κάνουν την αιφνιδιαστική ανακοίνωση σε μια νέα ιστοσελίδα, τη sussexroyal.com.

Αξιωματούχοι πέρασαν όλη την Παρασκευή πραγματοποιώντας παρασκηνιακές συναντήσεις σχετικά με το νέο καθεστώς του ζευγαριού και τα πράγματα βαίνουν καλώς, σύμφωνα με τη βασιλική πηγή, που πρόσθεσε ότι ο στόχος είναι να υπάρξει μια συμφωνία εντός ημερών.

Σύμφωνα με την πηγή, αξιωματούχοι συμβουλεύτηκαν τη βρετανική και την καναδική κυβέρνηση για το ζήτημα του μέλλοντος του ζευγαριού.

Η Μέγκαν βρίσκεται στον Καναδά με το αγοράκι του ζεύγους, τον Άρτσι, και η οικογένεια λέγεται ότι σκοπεύει να εγκατασταθεί εκεί.

Πηγή: reader.gr