Τουρίστες έκαναν σεξ στην παραλία τύφλα στο μεθύσι και βρέθηκαν στο κρατητήριο (pics & vid)

Gazzetta team
Τουρίστες έκαναν σεξ στην παραλία τύφλα στο μεθύσι και βρέθηκαν στο κρατητήριο (pics & vid)
Με χρηματικό πρόστιμο τη γλίτωσε ένα ζευγάρι Ρώσων τουριστών, που «πιάστηκε» να κάνει σεξ σε παραλία της Ταϊλάνδης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το ζευγάρι αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, ενώ στις φωτογραφίες τους φορούν χειρουργικές μάσκες, για να μη φαίνονται τα πρόσωπά τους, με τα χέρια τους απολογούνται για τη συμπεριφορά τους και είναι μάλλον έντρομοι...

Το νεαρό ζευγάρι γιόρτασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα μπαρ και έπειτα πήγε στη θάλασσα, στην Πατάγια της Ταϊλάνδης, για να χαλαρώσει.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι οι δύο... ασυγκράτητοι νέοι μέθυσαν και άρχισαν να ερωτοτροπούν μέχρι, τελικά, που έκαναν σεξ στην παραλία.

Ήταν, όμως, άτυχοι, γιατί κάποιος περαστικός, που έμεινε έκπληκτος από το θέαμα, τράβηξε σε βίντεο τις περιπτύξεις του ζευγαριού και το έδωσε στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν τα πλάνα και από μια κάμερα ασφαλείας και έτσι εντόπισαν το ζευγάρι στο ξενοδοχείο όπου έμεναν.

Και οι δύο συνελήφθησαν με την κατηγορία της προσβολής της δημόσιας αιδούς και αν και κινδύνευαν με ποινή φυλάκισης, τελικά πλήρωσαν ένα πρόστιμο και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: reader.gr