Αεροπλάνο πραγματοποίησε ανώμαλη προσγείωση στην Αττάλεια

Gazzetta team
Αεροπλάνο πραγματοποίησε ανώμαλη προσγείωση στην Αττάλεια
Ζήτησε να προσγειωθεί επειγόντως στην Αττάλεια λόγω καπνών στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Επιβατικό αεροσκάφος της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Nordwind Airlines, το οποίο είχε αναχωρήσει από τη Μόσχα, πραγματοποίησε ανώμαλη προσγείωση στο αεροδρόμιο της Αττάλειας, ανακοίνωσε ο τουρκικός ιστότοπος Airporthaber, που παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στον τομέα της πολιτικής αεροπορίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Airporthaber, ο κυβερνήτης του ρωσικού αεροσκάφους A321-200 με αριθμό σκάφους VQ-BRS ζήτησε να προσγειωθεί επειγόντως στην Αττάλεια λόγω καπνών στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Κατά την διάρκεια της προσγείωσης ένα από τα σασί (με τις ρόδες) του αεροσκάφους, εξαιτίας με της ισχυρής πρόσκρουσης στον διάδρομο προσγείωσης προκάλεσε ζημιά στο κάτω μέρος της ατράκτου του αεροσκάφους. Ο τουρκικός ιστότοπος δημοσιεύει φωτογραφία του τμήματος το οποίο έχει υποστεί τη ζημιά.

Το γενικό προξενείο της Ρωσίας στην Αττάλεια ανακοίνωσε ότι στο αεροσκάφος δεν επέβαιναν επιβάτες και το πλήρωμα του δεν υπέστη τραυματισμούς.

Η ρωσική αεροπορική εταιρεία Nordwind, σε ανακοίνωση της που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της εταιρείας , αναφέρει ότι η ανώμαλη προσγείωση του αεροσκάφους οφείλεται στους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν εκείνη τη στιγμή.