Σοκαριστικό βίντεο με χιλιάδες καμένα κουφάρια κοάλα, καγκουρό και προβάτων στην Αυστραλία! (vid)

Gazzetta team
Σοκαριστικό βίντεο με χιλιάδες καμένα κουφάρια κοάλα, καγκουρό και προβάτων στην Αυστραλία! (vid)
Συγκλονίζει βίντεο που δείχνει, δεξιά και αριστερά κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στην πόλη Batlow, χιλιάδες καμένα κουφάρια κοάλα, καγκουρό και προβάτων, από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Είναι αδιανόητο το θέαμα σε βίντεο, το οποίο δείχνει, δεξιά και αριστερά κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στην πόλη Batlow της νότιας Αυστραλίας, χιλιάδες καμένα κουφάρια κοάλα, καγκουρό και προβάτων, από τις καταστροφικές πυρκαγιές!

Ένα ανατριχιαστικό αποτύπωμα της φρίκης που ζει αυτές τις μέρες ολόκληρη η χώρα, με τη συγκεκριμένη περιοχή της Νέας Νότιας Ουαλίας να έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη.

Οι δασικές πυρκαγιές πρωτοφανούς έκτασης και σφοδρότητας έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων, με το νούμερο να αναμένεται, δυστυχώς, να αυξηθεί, ενώ υπολογίζεται ότι στις φωτιές έχουν χαθεί περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο ζώα!

Εκατοντάδες ιδιοκτησίες, επίσης, καταστράφηκαν και ένας άνθρωπος, χθες, Σάββατο, έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να σώσει το σπίτι ενός φίλου του...

Η θερμοκρασία, δε, σε πολλά σημεία αγγίζει τους 50 βαθμούς Κελσίου και όλοι προσεύχονται να βρέξει, προκειμένου να σταματήσει η κόλαση...