Έκρυβε στον καταψύκτη για 10 χρόνια τη σορό του συζύγου της για να παίρνει τη σύνταξη

Gazzetta team
Έκρυβε στον καταψύκτη για 10 χρόνια τη σορό του συζύγου της για να παίρνει τη σύνταξη
Μια γυναίκα έκρυβε στην κατάψυξη για δέκα χρόνια τη σορό του συζύγου της -και μάλιστα, με τη... σύμφωνη γνώμη του- προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει τη σύνταξη και τα επιδόματα!

Συγκλονίζει την κοινή γνώμη των ΗΠΑ το περιστατικό με αστυνομικούς, που κλήθηκαν σε σπίτι, για να δουν αν είναι καλά στην υγεία της η ένοικος και εντόπισαν νεκρή την ίδια και τον άνδρα της... στον καταψύκτη!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στον καταψύκτη τον σύζυγο της γυναίκας μαζί με το σημείωμα «η σύζυγός μου δεν ευθύνεται για τον θάνατό μου».

Η 75χρονη Ζαν Σουρόν Μάδερς από τη Γιούτα εντοπίστηκε νεκρή και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατός της επήλθε από φυσικά αίτια.

Η σορός του συζύγου της, όμως, διαπιστώθηκε πως ήταν στον καταψύκτη για δέκα χρόνια!

Το σημείωμα, δε, που βρέθηκε είχε ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου 2008 και έφερε τη σφραγίδα συμβολαιογράφου.

Η αστυνομία επικοινώνησε με τον συμβολαιογράφο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε σφραγίσει το χαρτί, αλλά δεν το είχε διαβάσει.

Η αιτία θανάτου του άντρα δεν έχει διευκρινιστεί, ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, ο σύζυγος φαίνεται ότι νοσούσε από θανατηφόρο ασθένεια σε τελικό στάδιο. Τα στοιχεία της αστυνομίας δείχνουν ότι πιθανότητα απεβίωσε την περίοδο μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου του 2009.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η 75χρονη έκρυψε τον θάνατο του συζύγου της, προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει συντάξεις και επιδόματα που του αναλογούσαν!

Η απάτη, που φέρεται να έστησε η γυναίκα, υπολογίζεται ότι κόστισε στο αμερικανικό κράτος τουλάχιστον 170.000 δολάρια!

Πηγή: reader.gr