Γερμανική εταιρεία κατασκεύασε vegan προφυλακτικά

Gazzetta team
Γερμανική εταιρεία κατασκεύασε vegan προφυλακτικά
Οι υπεύθυνοι της γερμανικής εταιρείας αποφάσισαν να κατασκευάσουν vegan προφυλακτικά, αφού ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ακολουθούν αυτό τον τρόπο ζωής.

Μια γερμανική εταιρεία αποφάσισε να συμβαδίσει με τις ανάγκες της εποχής και να κατασκευάσει vegan προφυλακτικά.

Αφού συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που ακολουθούν διαφορετικό τρόπο ζωής και στρέφονται στην χορτοφαγία και την ωμοφαγία, οι ιθύνοντες της εταιρείας αποφάσισαν να λανσάρουν τα vegan προφυλακτικά.

Πως ξεκίνησε αυτή η ιδέα

Ο Φιλίπ Ζίφερ (Philip Siefer) και ο Βάλντεμαρ Τσάιλερ (Waldemar Zeiler) ανέφεραν πως το 2015 όλοι τους ρωτούσαν αν τα προφυλακτικά είναι vegan.

«Διαρκώς ακούγαμε την ίδια ερώτηση από ανθρώπους που ήταν πρόθυμοι να χρηματοδοτήσουν. Είναι τα προφυλακτικά βίγκαν; Ακόμη και εμείς δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πως τα προφυλακτικά συνήθως περιέχουν ζωική πρωτεΐνη που κάνει πιο μαλακό το ελαστικό», ανέφεραν.

Έτσι αποφάσισαν να κάνουν κάτι γι' αυτό ώστε και άνθρωποι που είναι vegan προτιμήσουν κάτι αντίστοιχο και στην σεξουαλική τους ζωή.

Τέσσερα χρόνια μετά, τα έσοδα της εταιρείας τους - που παράγει vegan προϊόντα υγιεινής - αγγίζουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ καθώς ένα μεγάλο μέρος των καταναλωτών έχει «αγκαλιάσει» αυτό το εγχείρημα.