Έζησε τον εφιάλτη: Δεν την έπιασε η αναισθησία και ένιωσε όλη την εγχείρηση που της έγινε

Gazzetta team
Έζησε τον εφιάλτη: Δεν την έπιασε η αναισθησία και ένιωσε όλη την εγχείρηση που της έγινε
Η 30χρονη γυναίκα φώναζε για βοήθεια, αλλά η μάσκα του οξυγόνου και η κατεβασμένη κουρτίνα, δεν επέτρεπαν στον γιατρούς να καταλάβουν το πρόβλημα.

Πρωταγωνίστρια σε σκηνή βγαλμένη από ταινία θρίλερ, βρέθηκε μία 30χρονη στην Αγγλία κατά την διάρκεια μίας επέμβασή στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο του Γέοβιλ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα της υπόθεσης, η οποία έχει πάρει τη νομική οδό πλέον, η επέμβαση έγινε το 2018 και στην γυναίκα δεν χορηγήθηκε πλήρη αναισθητικό.

Αυτό όμως δεν την έπιασε, με αποτέλεσμα να νιώθει κάθε κίνηση που γινόταν από τους γιατρούς, όπως για παράδειγμα το λαπαροσκοπίο που μπήκε μέσα της...

Φώναζε για βοήθεια προκειμένου να αντιληφθούν οι γύρω της, τί συνέβαινε, όμως η μάσκα οξυγόνου που είχε στο στόμα της και η κουρτίνα που έκρυβε το πάνω μέρος του σώματό της, δεν το επέτρεπαν.

Έτσι, έζησε όλη την επέμβαση από την αρχή μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα πλέον να ταλαιπωρείται από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που δεν τις επιτρέπουν να κοιμηθεί και να νιώθει άνετα κοντά σε γιατρούς.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου, μιλώντας για την υπόθεση, είπε: «Φαίνεται πως υπήρξε πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ των γιατρών για αυτό και της χορηγήθηκε διαφορετικό αναισθητικό από ότο συνήθως.

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που υπέστη, αλλά επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση της υπόθεσης, δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω».