Αξιωματικοί της ρωσικής Υπηρεσίας Ασφαλείας σπάνε τα παράθυρα περιπολικού και σέρνουν έξω διεφθαρμένους αστυνομικούς (vid)

Gazzetta team
Αξιωματικοί της ρωσικής Υπηρεσίας Ασφαλείας σπάνε τα παράθυρα περιπολικού και σέρνουν έξω διεφθαρμένους αστυνομικούς (vid)
Aνδρες της ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB), της πρώην, δηλαδή, KGB, εμφανίζονται σε βίντεο -που κατέγραψε συνάδερφός τους- να συλλαμβάνουν αστυνομικούς, που κατηγορούνται για δωροδοκία, σπάζοντας τα παράθυρα του περιπολικού τους και σέρνοντάς τους έξω!

Στη Ρωσία, με κάτι τέτοια, δεν παίζουν...

Το Σάββατο, άνδρες της ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB), της πρώην, δηλαδή, KGB, εμφανίζονται σε βίντεο -που κατέγραψε συνάδερφός τους- να συλλαμβάνουν αστυνομικούς, που κατηγορούνται για δωροδοκία, στην περιοχή του Khorolsky, στο ασιατικό τμήμα της χώρας.

Αλλά το θέμα είναι πώς το συλλαμβάνουν!

Όπως μπορείτε να δείτε, τρεις αποφασισμένοι αξιωματικοί από τη μία πλευρά και τρεις από την άλλη, σπάνε τα παράθυρα του περιπολικού, σέρνουν έξω από αυτό τους δύο διεφθαρμένους αστυνομικούς και τους συλλαμβάνουν. Ο ένας, μάλιστα, φαίνεται να έχει τραυματιστεί κιόλας.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που επιβεβαιωθεί ο χρηματισμός τους, φυσικά θα απολυθούν και θα φυλακιστούν, ενώ, επιπλέον, οι άμεσοι προϊστάμενοί τους απειλούνται με αυστηρά πειθαρχικά μέτρα.

Οι φοβισμένοι αστυνομικοί, πάντως, φώναζαν πως είναι αθώοι, αλλά δεν έπεισαν την FSB...