Παντρεμένη καθηγήτρια 30 ετών είχε σεξουαλικές σχέσεις με πέντε μαθητές της (pics & vid)

Gazzetta team
Παντρεμένη καθηγήτρια 30 ετών είχε σεξουαλικές σχέσεις με πέντε μαθητές της (pics & vid)
Ήταν πρώην μοντέλο και είχε κάνει φωτογράφηση για το Sports Illustrated το 2009.

Μια καθηγήτρια 30 ετών παραιτήθηκε από την θέση της, καθώς ένας 18χρονος μαθητής της ανέφερε πως είχαν σεξουαλικές σχέσεις.

Μετά από αυτή την καταγγελία, οι δικηγόροι που κλήθηκαν να ερευνήσουν την υπόθεση ανακάλυψαν πως διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με άλλους τέσσερις μαθητές της!

Τι συνέβη και πως αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο

Η Fiona Viotti ήταν καθηγήτρια σε ένα από τα πιο ακριβά ιδιωτικά σχολεία της Νοτίου Αφρικής και παράλληλα προπονούσε την ομάδα πόλο.

Ωστόσο η 30χρονη, η οποία είναι η ανιψιά του πρώην νοτιοαφρικανικού εθνικού προπονητή ράγκμπι Νικ Μάλλετ, ξαφνικά παραιτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, λίγο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο.

Στην συνέχεια ένας 18χρονος μαθητής της ισχυρίστηκε πως είχαν ερωτικές σχέσεις.

Σύμφωνα με τον νεαρό μαθητή, η σχέση τους ήταν συναινετική όμως όταν εκείνος ήθελε να την τελειώσει, η 30χρονη τον πίεζε να συνεχίσουν ώσπου δεν άντεξε και μίλησε στους γονείς του οι οποίοι κάλεσαν τους δικηγόρους.

Η υπόθεση είχε γίνει αρχικά γνωστή τον Οκτώβριο του 2019 και μετά τους ισχυρισμούς του 18χρονου κλήθηκαν να καταθέσουν 40 μαθητές.

Έτσι οι ερευνητές ανακάλυψαν πως ακόμα τέσσερις εξ αυτών είχαν κάνει σεξ μαζί της, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η κοπέλα που είναι και παντρεμένη, είχε σχέσεις με τους μαθητές της πριν αλλά και μετά τον γάμο της, ενώ σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ χώρισαν μετά τις αποκαλύψεις.

Το σχολείο δεν μπορεί να της επιβάλλει καμία κύρωση αφού είχε παραιτηθεί πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο, ενώ οι γονείς των μαθητών αναμένεται να της κάνουν μήνυση.

Η ίδια αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε, ενώ σύμφωνα με τους δικηγόρους της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και λαμβάνει αγωγή από ψυχίατρο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως εικάζεται ότι σειρά βίντεο όπου απεικονίζεται να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις έχουν διαρρεύσει ανάμεσα στα αγόρια και έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Οι δικηγόροι της προειδοποίησαν ότι το περιεχόμενο αναρτήθηκε χωρίς την άδειά της και ως εκ τούτου η πράξη είναι παράνομη.