Η NASA «έκοψε» ξανά τη live μετάδοση από τον ISS, ενώ Ρώσος κοσμοναύτης έλεγε ότι βλέπει UFO (vids)

Gazzetta team
Η NASA «έκοψε» ξανά τη live μετάδοση από τον ISS, ενώ Ρώσος κοσμοναύτης έλεγε ότι βλέπει UFO (vids)
Δύο χρόνια μετά, η NASA προκαλεί και πάλι παγκόσμια... φρενίτιδα, καθώς φέρεται να «έκοψε» τη ζωντανή μετάδοση από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, τη στιγμή που Ρώσος κοσμοναύτης μετέδιδε ότι βλέπει UFO να πλησιάζουν!

Μόλις το 2017, σε παρόμοιο περιστατικό, που είχε, φυσικά και τότε, προκαλέσει χαμό και υστερία στους κάθε λογής συνωμοσιολόγους, η NASA φερόταν πως «έκοψε» τη live μετάδοση, όταν κάμερα του ISS «συνέλαβε» ένα μεγάλο, αγνώστου ταυτότητας, ιπτάμενο αντικείμενο (UFO).

Σε εκείνο το βίντεο, προ διετίας, το αντικείμενο εμφανίζεται στον ορίζοντα και αφού γίνεται καθαρά ορατό για λίγα δευτερόλεπτα (35 για την ακρίβεια), η NASA «κόβει» την απευθείας μετάδοση, προκαλώντας πανζουρλισμό...

Και ερχόμαστε στο σήμερα...

Την περασμένη Πέμπτη, λοιπόν, 21 Νοεμβρίου, η NASA, όπως τονίζεται στη βρετανική express, φαίνεται να κλείνει απότομα έναν Ρώσο κοσμοναύτη, που περιγράφει... εισερχόμενα UFO, τα οποία και θα μπορούσαν να εντοπιστούν ενώ κινούνται, στη ζωντανή μετάδοση του ISS.

Ο κοσμοναύτης βλέπει τα ΑΤΙΑ, που «αργά κινούνταν προς τα πάνω», προτού... πέσει μαύρο από τον έλεγχο εδάφους της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας.

Η εικαζόμενη εμφάνιση UFO, που επισημάνθηκε από τον αυτοαποκαλούμενο εμπειρογνώμονα UFO, Scott C Waring, προκάλεσε για άλλη μια φορά τον γνωστό καταιγισμό της θεωρίας συνωμοσίας, ότι οι ισχυρές κυβερνήσεις έχουν επίγνωση της εξωγήινης ύπαρξης. Ο Waring παρουσίασε τα ευρήματά του στο κανάλι του στο YouTube και στο blog του ET Database, όπου μιλάει πάνω στο βίντεο.

Ισχυρίζεται, λοιπόν, ότι το πλάνο αποκαλύπτει τρία UFΟ, να κινούνται στη ζωντανή μετάδοση του ISS και στη συνέχεια επισημαίνει τη συζήτηση μεταξύ ενός Ρώσου κοσμοναύτη, που βρίσκεται στον ISS, και της NASA, ως περαιτέρω απόδειξη για το ύποπτο της υπόθεσης...

«Υπάρχει μια συζήτηση που λαμβάνει χώρα και όταν εμφανίζονται το UFO, αλλάζει εντελώς. Όταν, δε, ο Ρώσος κοσμοναύτης ακούγεται να λέει ''ένα σκάφος...'', ο έλεγχος εδάφους της NASA τον διακόπτει και του λέει ''αντιγράψτε τα όλα''. Η NASA πρόλαβε και το είδε. Και αντέδρασε γρήγορα, προτού μπορέσει ο Ρώσος να μιλήσει πολύ. Πρόλαβε, όμως, να πει το πιο σημαντικό: ''Ένα σκάφος''! Αυτό είναι 100% απόδειξη ότι η NASA και η Ρωσία γνωρίζουν ότι εξωγήινοι επισκέπτονται συχνά τον Διαστημικό Σταθμό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Waring.

Τονίζει, μάλιστα, ότι το βίντεο της NASA φαίνεται να γίνεται θολό με το που εμφανίζονται τα UFO.

Ο θεωρητικός της συνωμοσίας ισχυρίστηκε, επίσης, ότι το εξωγήινο διαστημικό σκάφος είναι γνωστό ότι προκαλεί «ηλεκτρικές διαταραχές» και απενεργοποιεί οχήματα και ρολόγια.

Από την άλλη πλευρά, οι σκεπτικιστές λένε ότι τα αντικείμενα ήταν απλά αστεροειδείς ή πάγος.

Το GUFON Radio Stream, δε, προσφέρει μια πιο ορθολογική εξήγηση για την υποτιθέμενη συνάντηση με UFO, γράφοντας: «Δεν είναι αστείο πώς όλα αυτά τα αντικείμενα κινούνται με την ίδια ταχύτητα; Είναι απλά και μόνο σωματίδια πάγου, διασκορπισμένα, καθώς ο ISS διορθώνει την πορεία του».

Εσείς τι πιστεύετε;