Ασυνείδητος έκλεψε από σχολείο τα προσθετικά πόδια ενός έφηβου (vid)

Gazzetta team
Ασυνείδητος έκλεψε από σχολείο τα προσθετικά πόδια ενός έφηβου (vid)
Ο νεαρός είχε χάσει τα πόδια του σε ηλικία 8 μηνών και πλέον δεν μπορεί να λάβει μέρος στους αγώνες πάλης.

Μόνο ως εξωφρενικό μπορεί να χαρακτηριστεί το περιστατικό που συνέβη στο Pacific High School στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια.

Από εκεί λοιπόν, ένας ή περισσότεροι ασυνείδητοι έκλεψαν τα δύο προσθετικά πόδια του Μπρεντ Γουίντερς, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο σχολικό πρωτάθλημα πάλης να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο νεαρός μαθητής γεννήθηκε χωρίς οστα κνήμης, με αποτέλεσμα, σε ηλικία 8 μηνών, η μητέρα του να βρεθεί μπροστά σε ένα τρομακτικό δίλημμα: Να δώσει την συγκατάθεσή της, προκειμένου να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό των κάτω άκρων ή να απαντήσει αρνητικά και το παιδί της να είναι μία ζωή σε αναπηρικό καροτσάκι.

Τελικά αποφάσισε να δώσει το ΟΚ για να γίνει η επέμβαση και περίπου δύο μήνες αργότερα, ο Μπερντ άρχισε να χρησιμοποιεί προσθετικά πόδια, τα οποία τον βοήθησαν στην ζωή του.

Ανάλογα με την δραστηριότητα που έκανε, είχε και το αντίστοιχο ζευγάρι, όμως πριν από λίγες μέρες ανακάλυψε πως του είχαν κλέψει αυτά που έβαζε για να προπονείται στην πάλη όπου συμμετέχει στο σχολικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, η εφετινή χρονιά είναι η τελευταία του ευκαιρία για διάκριση, καθώς τελειώνει το λύκειο και δεν θέλει να την αφήσει να πάει χαμένη.

Ωστόσο η προπόνηση, χωρίς τα ειδικά προσθετικά του πόδια είναι εξαιρετικά επίπονη όπως λέει και ο ίδιος.