«Catch Me If You Can»: Ντύθηκε πιλότος για να εξασφαλίσει καλύτερη θέση στο αεροπλάνο και να μην περιμένει στην σειρά (vid)

Gazzetta team
«Catch Me If You Can»: Ντύθηκε πιλότος για να εξασφαλίσει καλύτερη θέση στο αεροπλάνο και να μην περιμένει στην σειρά (vid)
Ο άνδρας μάλλον εμπνεύστηκε από την γνωστή ταινία και ντύθηκε πιλότος ώστε να ταξιδέψει με ευνοϊκότερες συνθήκες.

Ο 48χρονος Rajan Mahbubani φόρεσε στολή πιλότου της Lufthansa προκειμένου να επιβιβαστεί γρήγορα σε μια πτήση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Indira Gandhi του Δελχί.

Στόχος του ήταν να εξασφαλίσει καλύτερη θέση στο αεροπλάνο αλλά να γλιτώσει και την αναμονή στην σειρά.

Ο κ. Mahbubani αναφέρθηκε ως «ύποπτος επιβάτης στην πτήση των αεροπορικών εταιρειών της Lufthansa» από τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Ασφαλείας της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας, όπως αναφέρει το «Hindustan Times».

Ο άνδρας συνελήφθη από το προσωπικό της Κεντρικής Βιομηχανικής Ασφάλειας (CISF) στην πύλη αναχώρησης, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ένας αξιωματικός της CISF δήλωσε: «Ο άνδρας είχε στην κατοχή του ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας πιλότου της Lufthansa Airlines το οποίο, όπως ομολόγησε, είχε αποκτήσει στην Μπανγκόκ».

Μιλώντας στην αστυνομία του Δελχί, ο κ. Mahbubani παραδέχθηκε ότι του αρέσει να φοράει διάφορες στολές από διαφορετικά επαγγέλματα και μάλιστα έχει κοινοποιήσει στα social media κάποιες από τις μεταμφιέσεις του.

Η υπόθεση θυμίζει την ταινία του Steven Spielberg «Catch Me If You Can», στην οποία ο πρωταγωνιστής πέταξε σαν πιλότος σε περισσότερες από 250 πτήσεις στη δεκαετία του 1950.