Μια κοπέλα 21 ετών απάτησε τον κατά 53 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της με έναν... 60χρονο! (vid)

Gazzetta team
Μια κοπέλα 21 ετών απάτησε τον κατά 53 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της με έναν... 60χρονο! (vid)
Ο 74χρονος χώρισε την σύζυγό του η οποία ήταν 21 ετών επειδή τον απάτησε με έναν 60χρονο.

Μια γυναίκα 21 ετών παντρεύτηκε έναν άνδρα ο οποίος θα μπορούσε να είναι και παππούς της, αφού ήταν μεγαλύτερός της κατά 53 χρόνια.

Ο άνδρας δηλαδή είναι 74 ετών και οι δυο τους εμφανίστηκαν σε ριάλιτι εκπομπή της Σερβικής τηλεόρασης που ονομάζεται «Ζευγάρια».

Η διαφορά ηλικίας μεταξύ της 21χρονης Milijana και του 74χρονου Milojko προκάλεσε αναταραχή, αν και συνέχισαν να εμφανίζονται στην εκπομπή και παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο.

Ωστόσο ο γάμος αυτός δεν κράτησε και πολύ, αφού η κοπέλα τον απάτησε με κάποιον όχι και πολύ νεότερό του. Συγκεκριμένα έκανε εξωσυζυγική σχέση με έναν 60χρονο.

Μάλιστα σε φωτογραφίες και στιγμιότυπα που δημοσιεύθηκαν, οι κοπέλα κάθεται στα πόδια του 60χρονου και φιλιούνται με πάθος στο στόμα.

Επίσης, σύμφωνα με την «Mirror», η κοπέλα έχει κάνει και ντους μαζί του μέσα στο σπίτι του ριάλιτι παιχνιδιού. Ο Milojko λέγεται ότι αντέδρασε έντονα, λέγοντάς της ότι μπορεί να κάνει ντους με όποιον θέλει καθώς δεν τον ενδιαφέρει πια.

Ο απατημένος σύζυγος έχει φύγει από το ριάλιτι λόγω ανησυχίας για την υγεία του, καθώς όπως αναφέρουν οι παραγωγοί της εκπομπής μετά την αποκάλυψη ότι τον απατάει, ο 74χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υψηλή πίεση.

Η νεαρή γυναίκα παραδέχεται πως φλέρταρε με τον 60χρονο αλλά υποστηρίζει πως δεν έχει συνάψει σχέση μαζί του.

Ο σύζυγός της έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες του διαζυγίου.