Εξανάγκασε την μητέρα να ακούει, ενώ εκείνος βίαζε τον 11χρονο γιο της και την 17χρονη κόρη της

Gazzetta team
Εξανάγκασε την μητέρα να ακούει, ενώ εκείνος βίαζε τον 11χρονο γιο της και την 17χρονη κόρη της
Ο 34χρονος βίασε τα δυο παιδιά και είχε δέσει την μητέρα για να μην μπορεί να κάνει κάτι και να ακούει.

Ο Joseph McCann, 34 ετών, φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση μιας μητέρας που συνάντησε σε ένα μπαρ στο Haslingden του Greater Manchester, καθώς εκείνη είχε πιει λίγο παραπάνω.

Προσφέρθηκε να την πάει στο σπίτι της, όπου την έδεσε και στην συνέχεια βίασε τα δυο της παιδιά, εξαναγκάζοντάς την να ακούει, όπως αναφέρει η Metro.co.uk.

Συγκεκριμένα βίασε τον 11χρονο γιο της και την 17χρονη κόρη της. Η οικογένεια κατάφερε να ξεφύγει χάρη στο κορίτσι που πήδηξε από ένα παράθυρο γυμνό και έτρεξε στο σπίτι ενός γείτονα για να καλέσει την αστυνομία.

Ο McCann είναι σε δίκη για 37 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων οκτώ βιασμών.

Μάλιστα ο 34χρονος φέρεται να είπε στην αστυνομία πως «αν με είχατε συλλάβει στους δυο πρώτους βιασμούς δεν θα είχα διαπράξει τους επόμενους».

Ανάμεσα στα άλλα, είχε απαγάγει μια γυναίκα, την βίασε και την κράτησε κλειδωμένη στο αυτοκίνητό για 14 ώρες. Μάλιστα διέπραξε τους βιασμούς τον έναν μετά τον άλλο αφού, μόλις τελείωνε με το ένα θύμα έψαχνε αμέσως για το επόμενο.

Ο κατηγορούμενος έχει καταγραφεί αρκετές φορές μαζί με τα θύματά του από κάμερες ασφαλείας, με τα βίντεο να παρουσιάζονται στο δικαστήριο.