Αυτό το γατάκι έχει δυο πρόσωπα (pics & vids)

Gazzetta team
Αυτό το γατάκι έχει δυο πρόσωπα (pics & vids)
Όποιο ζώο γεννιέται με παρόμοια δυσμορφία συνήθως καταφέρνει να ζήσει λίγες μόνο μέρες, αλλά ο Duo ζει ήδη τέσσερις μήνες.

Ένα γατάκι γεννήθηκε με μια δυσμορφία, συγκεκριμένα με δυο πρόσωπα.

Έχει κανονικό σώμα, ενώ στο πρόσωπο έχει δυο στόματα και τρία μάτια.

Δύο μάτια στην μια και την άλλη μεριά του προσώπου και ένα μεγάλο μάτι στην μέση, που μοιάζει ωστόσο να είναι δυο ενωμένα.

Ένας κτηνίατρος είπε πως υιοθέτησε το γατάκι μετά από τηλεφώνημα μιας φίλης του, η οποία του είπε πως η γάτα της γέννησε ένα μικρό με δυο πρόσωπα.

Ο κτηνίατρος είπε πως στην αρχή το ζώο δεν ήθελε να φάει, όμως εκείνος το τάϊζε με το ζόρι, με μια σύριγγα κάθε πέντε ώρες, ενώ του χορηγούσε και αντιβιοτικά.

Από το μεσαίο του μάτι δεν βλέπει καθόλου, γι' αυτό αναμένεται να αφαιρεθεί με χειρουργική επέμβαση, ενώ έχει μάθει πλέον να τρώει μόνο του.

Το μοναδικό πρόβλημα με το φαγητό, είναι πως όταν πεινάει πρέπει να φάει ταυτόχρονα και από τα δυο στόματα και εκεί έχει κάποια δυσκολία.

Ωστόσο αναμένεται να εγχειριστούν και τα άλλα δυο του μάτια ώστε να έχει καλύτερη όραση.

Τα γατιά που γεννιούνται με τέτοια δυσμορφία συνήθως ζουν μόνο λίγες ημέρες, ωστόσο έχουν υπάρξει και δυο ζώα που έζησαν 15 χρόνια. Τα γατιά αυτά είναι οι Φρανκ και Λούις, τα οποία ήταν τα μοναδικά με αυτή την πάθηση που έζησαν τόσο.

Μάλιστα το γατάκι έχει και λογαριασμό στο Facebook.