22 χορευτές μπαλέτου χοροπηδούν τόσο δυνατά, που ανοίγουν τρύπα στη σκηνή και πέφτουν μέσα (vid)

Gazzetta team
22 χορευτές μπαλέτου χοροπηδούν τόσο δυνατά, που ανοίγουν τρύπα στη σκηνή και πέφτουν μέσα (vid)
Απίστευτο περιστατικό στη Βραζιλία, με 22 χορευτές μπαλέτου να χοροπηδούν από τη χαρά τους μετά το εξαιρετικό show τους, αλλά τόσο δυνατά, που κατέρρευσε η σκηνή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι άνθρωποι!

Η σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θεατών, την Παρασκευή, σε θέατρο του Σάο Πάολο, τη στιγμή, μάλιστα, που άπαντες είχαν σηκωθεί όρθιοι, προκειμένου να αποθεώσουν την ομάδα των 130 χορευτών μπαλέτου, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και παιδιά!

Τότε, και με το που τελείωσε το φαντασμαγορικό show, 22 εκ των χορευτών, εκείνοι, που έκλεισαν την παράσταση, αγκαλιάστηκαν και άρχισαν να χοροπηδούν από τη χαρά τους.

Για κακή τους τύχη, όμως, ενώ πανηγυρίζουν πανευτυχείς, η σκηνή καταρρέει κάτω από τα πόδια τους, με αποτέλεσμα να πέσουν και οι 22 στην τρύπα -που άνοιξαν- και το κοινό να ουρλιάζει!

Χρειάστηκε, μάλιστα, η επέμβαση της πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβιστούν, με έξι από αυτούς να μεταφέρονται στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Ο διευθυντής του θεάτρου δήλωσε ότι η σκηνή δεν είναι κατάλληλη να αντέξει τόσο βάρος και το εύλογο ερώτημα είναι γιατί να γίνει εκεί η παράστασή τους...