Παρουσιάστρια ανακάλυψε οτι έχει κύστη στον λαιμό, χάρη στην παρατηρητικότητα τηλεθεάτριας (vid)

Gazzetta team
Παρουσιάστρια ανακάλυψε οτι έχει κύστη στον λαιμό, χάρη στην παρατηρητικότητα τηλεθεάτριας (vid)
Η Antoinette Lattouf χάρη στην παρατηρητικότητα δεν θα μπει σε σοβαρές περιπέτειες με την υγεία της και θα ξεμπερδέψει με μία επέμβαση.

Σωτήρια αποδείχθηκε η παρατηρητικότητα μίας τηλεθεάτριας του καναλιού Ten στην Αυστραλία για μία παρουσιάστρια.

Η συγκεκριμένη λοιπόν, βλέποντας την εκπομπή της προηγούμενης Παρασκευής, παρατήρησε πως η Antoinette Lattouf είχε μία μεγάλη κύστη στον λαιμό της που γινόταν εμφανής την ώρα που μίλαγε σε συνδυασμό με κάποιες κινήσεις της.

Έτσι, πήρε την απόφαση να στείλει ένα μήνυμα στους υπεύθυνους της εκπομπής, γράφοντας: «Έχει τσεκάρει τον θηριοειδή της τελευταία. Δεν το παίζω έξυπνη ή να κοροϊδεύω, απλά ανησυχώ με αυτό που είδα στην τηλεόραση», έγραψε η Wendy McCoy, η οποία ξεκαθάρισε οτι δεν είναι γιατρός, αλλά είχε έναν φίλο που είχε κάτι ανάλογο.

Μόλις έδειξαν το μήνυμα στην παρουσιάστρια, πήγε και είδε τα συγκεκριμένα πλάνα και σοκαρίστηκε κάπως, καθώς στην οικογένειά της υπήρχε ιστορικό καρκίνου στον θυροειδή.

Έτσι, μίλησε αμέσως με τον γιατρό της και ξεκίνησε την προβλεπόμενη διαδικασία. Μετά από 3 εξετάσεις αίματος, έναν υπέρηχο και μία ακτινογραφία, αποδείχθηκε οτι ήταν αυτοάνοσο και δεν είχε σχέση με καρκίνο.

Ωστόσο έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να της αφαιρεθεί η κύστη, καθώς σε διαφορετικά περίπτωση υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να της δημιουργηθεί πρόβλημα στην μυϊκή της δύναμη, στην υγεία των οστών, ακόμα και στον καρδιακό ρυθμό.